PREŠAO U SUPROTAN SMER I PODLETEO POD KAMION: Detalji saobraćajke kod Čačka

Autor:

Hronika

05.02.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno je u toku dijagnostika pacijenata.

PREŠAO U SUPROTAN SMER I PODLETEO POD KAMION: Detalji saobraćajke kod Čačka

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Večeras se dogodila saobraćajna nesreća na magistralnom putu Čačak-Kraljevo, tačnije u mestu Mršinci, koja je rezultirala povređivanjem dve osobe. Kako saznaje Una, dva pacijenta su primljena na urgentno prijemno odeljenje u čačanskoj Opštoj bolnici. Stariji muškarac, starosti 60 godina, primljen je u stabilnom stanju sa povredom glave, dok je mlađi muškarac, starosti 33 godine, takođe primljen sa povredom glave i stabilnih vitalnih parametara. Trenutno je u toku dijagnostika pacijenata.

Prema rečima očevidaca, do sudara je došlo kada je putničko vozilo koje se kretalo iz pravca Kraljeva iz za sada nepoznatih razloga podletelo pod kamion koji je išao iz pravca Čačka. Na lice mesta izašle su policija i ekipe hitne pomoći koje su povređene prevezle u čačansku bolnicu.

Dok je trajao uviđaj, stvorile su se kilometarske kolone u oba smera i saobraćaj se odvijao usporeno. Ova teška saobraćajna nesreća izazvala je zastoje u saobraćaju i uticala na protok vozila na ovoj važnoj saobraćajnici.


U isto vreme, saobraćajna nesreća kod Bačke Topole zahtevala je intervenciju hitnih službi. Jedna osoba je poginula, dok su četiri povređene osobe prevezene u bolnicu. Ovo je još jedan tragičan podsetnik na opasnosti sa kojima se vozači svakodnevno suočavaju na putevima širom zemlje.

Saobraćajne nesreće poput ove nas podsećaju na važnost bezbedne vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Povedimo računa o bezbednosti, kako bismo smanjili rizik od saobraćajnih incidenata i sačuvali živote sebi i drugima na putevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading