BJELICA MI PORUČIVAO DA ĆE ME UNIŠTITI: Petković otkrio nove detalje, izneo SVE o tome zašto je napao košarkaša u igraonici!

Autor:

Hronika

07.02.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene Zvezde objasnio pozadinu napada na Nemanju Bjelicu.

BJELICA MI PORUČIVAO DA ĆE ME UNIŠTITI: Petković otkrio nove detalje, izneo SVE o tome zašto je napao košarkaša u igraonici!

Foto: Starsport

Stravičan incident potresao je javnost i šokirao sportski svet. Naime, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković napao makazama košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici pred decom i zapretio mu nizom gnusnih uvreda pominjući mu i naslednike.

Samo dan kasnije, pošto je izašao iz pritvora i pošto je protiv njega podneta krivična prijava, nekadašnji defanzivac je nastavio sa šokantnim potezima.

U vezi s tim, Petković se obratio javnosti saopštenjem, evo šta je izjavio: 

- Nemanja Bjelica nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N.B. je poslednja 3/4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnostvo njegvih poruka u kojima mene vredja bez ikakvog osnova. Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice Nemanje Bjelice da će me uništiti :) Hvala Puno! Nikola Petković - navodi Petković.

Foto: Starsport

Nikola Petković

Naglašava da je Nemanja Bjelica, suprotno tvrdnjama, napadač, a ne žrtva svojih reči i dela. Takođe, Petković tvrdi da je Bjelica konstantno vređao i napadao njega tokom poslednjih nekoliko meseci, dok on nije nikada javno spominjao Bjelicu.

Petković objašnjava da je njegov prilazak Bjelici bio isključivo iz razloga da pita zašto ga konstantno vređa i spominje, iako nemaju nikakve veze. Dodaje da je Bjelica, osim bivše supruge, jedini u porodici koji ne navija za Crvenu Zvezdu, te da je rođeni navijač Partizana.

Podsetimo, Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima: "Gde si indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!"

U tom momentu košarkaš Nemanja Bjelica se odvojio i seo za šank. To Petkoviću nije bilo dovoljno tako da je nastavio sa svojim pretnjama. 

Petković mu je ponovo prišao i ponovio: "Jeb*ću ti decu". 

Kao da gnusne uvrede nisu bile dovoljne, Petković je uzeo makaze u ruke i nasrnuo na košarkaša izgovorivši: "Sad ću da te izbodem, p*čko jedna! Čekam te na parkingu!"

Foto: Starsport, Privatna arhiva

Nikola Petković

Nakon incidenta momentalno je intervenisala policija Savskog Venca, te je napadač momentalno uhapšen i odveden u stanicu. Petković je nakon hapšenja zadržan. 

Svedoci nemilog događaja su saslušani, takođe su potvrdili o kakvom incidentu se radi. 

Nemanja Bjelica (Beograd, 9. maj 1988) srpski je košarkaš. Primarna pozicija mu je krilo, ali može da igra i po potrebi na pozicijama plejmejkera i krilnog centra. 

Godine 2009. bio je izabran za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvene zvezde. Izabran je 2010. godine u drugoj rundi NBA drafta kao ukupno 35. pik. Proglašen je za najkorisnijeg igrača Evrolige 2015. godine, a ujedno je bio i član najbolje petorke ovog takmičenja.

Osvojio je titulu šampiona NBA lige u sezoni 2021/22. sa ekipom Golden Stejt voriorsa.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading