EKSKLUZIVNO Prvo oglašavanje Milana Popovića nakon PRESUDE: Hrvatski RTL pustio izjavu, pa je povukao zbog STRAHA od Severine!

Autor:

Zabava

23.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzvino - Prvo oglašavanje Milana Popovića nakon što je Severina izgubila bitku na sudu.

EKSKLUZIVNO Prvo oglašavanje Milana Popovića nakon PRESUDE: Hrvatski RTL pustio izjavu, pa je povukao zbog STRAHA od Severine!

Foto: ATA Images, Printsrkrin TV Happy

Nakon što je došlo do preokreta u sporu Severine Vučković i Milana Popovića oko starateljstva nad sinom Aleksandrom Popovićem, te nakon što je Vrhovni hrvatski sud ukinuo presudu Županijskog suda u Spilutu koji je povredio Zakon o parničnom postupku, oglasio se ugledni biznismen sa jasnim stavom da neće dozvoliti da mu više niko maltretira dete.

Naime, ugledni preduzetnik je prvu izjavu dao za hrvatsi RTL, koji su uredno objavili na njihovom portalu. Međutim, nakon nekog vremena, Milanova izjava je povučena i izbrisana, jer se Severina oglasila i dala im svoju izjavu. Ovo je protiv svakod kodeksa novinarstva, to je kod Milana izazvalo šok, jer nije mogao da poveruje da pevačica i tu diriguje. Bilo bi fer da su ostavili obe izjave, a ne njegovu obrisali, a Severininu pustili.

Ovo je izjava koju je Milan Popović dao za RTL:


- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka vijeća od 5 vrhovnih sudaca. Odluka je pavedna i zadovoljan sam ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i drugi sudionici ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu - rekao je Milan Popović za RTL, a onda dodao:

Foto: ATA Images, Printsrkrin TV Happy

Milan Popović i Severina Vučković

 

- Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospodja majka neće moći da vidja dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Inače, kao što je Republika danas prva pustila, nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović

Županijskog suda u Splitu, Milan i Severina više neće imati starateljstvo "pola pola", kako je u avgustu 2021. godine odredio  Županijski sud u Splitu, već će se starateljstvo vratiti ocu, a ta odluka još uvek nije pravosnažna, piše Nacional.

Ono što je posebno bitno jeste činjenica da je Sud u Splitu, koji je inače rodni grad pevačice, navodno pod njenim uticajem namestio presudu 2021.koja njoj odgovara, a koju je sada oborio Vrhovni hrvatski sud, kao i hrvatski mediji, koji kažu da se desila nameštaljka i da je sud u Splitu prekršio zakon te radio kako je "neko" drugi diktirao.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Deset u pola

23.01.2024 22:32

Umorio si je Milane ,vjerovatno ne moze vise da se nosi bolom ,svako njeno novo razdavanje sa djetetom kada ti vraca sina ,za nju su bol i suze.Hajde malo bolje razmisli,pokusaj je shvatiti ,nije to samo nije dolazila po dijete ,umorila se jarane .Ako je pala pomozi joj da ustane a nemoj joj nogu spoticati ,vi ste roditelji prelijepog djecaka .Zelim vam da budete sretni sa vasim sinom.Jarane malo popusti Severinu ,ona je mama ne kaze se dzabe jedna je majka

Zoran

23.01.2024 22:48

@Deset u pola - Gledaj ti jarane svoja posla i ne zabadaj nos u tudja.

Mimi

24.01.2024 00:35

@Deset u pola - Milan je opsednut Severinom. Ima s 29 godina mladjom partnerkom jos troje dece , navodno i cetvrto je na putu, ali Severini i dalje zagorcava zivot, to mu je glavna preokupacija. Ne moze da predje preko svog ega, osvetoljubiv je. Severini vec godinama pokusava da otme jedino dete. Kad se to dete rodilo, prvih godinu dana ga uopse nije vidjao, nije ga zanimalo. A sad izigrava briznog oca, sve da unisti Severinu. Strava.