NAŠ PEVAČ ODBIO ALBANSKU KOLEGINICU: Znate li odakle sam ja, nije sve u PARAMA!

Autor:

Zabava

23.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač dobio je priliku da sarađuje sa poznatom koleginicom, ali ju je odbio zbog njenih stavova!

NAŠ PEVAČ ODBIO ALBANSKU KOLEGINICU: Znate li odakle sam ja, nije sve u PARAMA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Ap photo

Mladi pevač Đorđe Ćulafić, poznatiji kao Džordži, takmičiće se na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Luna park" i pokušati da osvoji srce publike i prvo mesto, kako bi dobio mogućnost da predstavlja našu zemlju na "Evroviziji" u Malmeu ove godine. 

Džodži je otkrio da li očekuje pobedu na "Pesmi za Evroviziju".

- Vidim sebe u finalu 3. marta, tako sam odlučio... ali, za pobedu - nemam pojma, to je do samog kraja neizvesno kako će ljudi da reaguju na nastup. To je uvek ključna tačka, i naravno pokret koji iza toga stoji... Nisam imao u planu da se prijavim za PZE,
prijavili su me saradnici. Predstaviću se sa radijskom pesmom, koja vozi, zabavna je... da sam to imao u planu ja bih se prijavio sa pesmom koja bi se bavila nekom temom. Luna park je zabavna pesma, brža... biće zanimljivo!
- rekao je on.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džordži u emisiji "Amidži šou"

Mladi pevač, koji se bavi i voditeljstvom, progovorio je i o svom odnosu sa fanovima.

- Pišu mi razni ljudi, ne smetaju mi. Super je imati fan bazu, priželjkuješ to kada se baviš javnim poslom, da imaš ljude koji poštuju tvoj rad, i većina je i zahvalna na mojoj muzici... nekome se sviđa i moj karakter, i moja muzika, što je strava! Što čini pun krug... neko voli umetnost, neko umetnika, neko oboje - istakao je on za "Mondo", pa progovorio o svojim planovima:

- Da nastupam, to bih jako voleo... imao sam neke mini nastupe, klubovi i jedan festival u Hrvatskoj, treba mi toga više, sviđa mi se jer je uživo totalno drugačija energija.

Ovako studijski, znaš, jedan glumac pričao je kada su ga pitali da li više voli pozorište ili film, na šta je on odabrao pozorište, jer mu je ono eksplozivnije. E sad, ta emocija koja se u njemu sakuplja može na sceni da eksplodira i to je uporedio sa muzikom, jako mi se svidela ta komparacija. Muzički album ili projekat je kao film, treba vremena, da se baviš montažom, možeš da seckaš, da vidiš da li je ispalo onako kako si zamislio, uživo to ne može, uživo nema seckanja. Uživo samo eksplozija, gde se to dešava od trenutka kada počne do kraja... a u studiju nekad nema ni početak ni kraj i možeš dosta da manipulišeš.

Republika

Foto: Youtube Access

Rita Ora

Pevač je, između ostalog, otkrio i kako je odbio Ritu Oru, britansku pevačicu albanskog porekla.

- Ja u Londonu 2016/17... i kažu mi kao ima jedna super umetnica, sada je izašao film 'Pedeset nijansi sive', ona je radila neku pesmu, i igra u njemu... ona je umetnica u usponu, velika je u Engleskoj, sve ful, i treba da radiš spot za nju, da budeš kao glavi akter. Dobra lova... baš je dobra lova bila u pitanju, i ja kao taman na poslednjoj konzervi pasulja, i odlazim ja na taj posao. Dolazim na set, vidim neku malu plavu upoznaje se sa mnom, i ja se upoznajem s njom, i ja rekoh- ajd da vidim ko je. Kad se ona predstavlja, kaže Rita Ora, rekoh - Đorđe, ovamo-tamo, sedim čekam šminku i sve... i rekoh, ajde da ne bude da ne znam ko je artist, ja uzmem malo da je istražim. Prvo što mi izlazi kad guglaš njeno ime - 'ambasadorka Kosova'. Ja gledam, ustajem i rekoh - 'ja se izvinjavam stvarno, ali imam porodičnu intervenciju, moram hitno da krenem, oprosti stvarno... izvinio sam se svima na setu, došao u agenciju i rekao - 'pa jeste vi bre normalni, znate odakle sam ja? - ispričao je Džordži, pa pojasnio svoje gledište:

- Nije sve u parama, nije ni nacionalizam u pitanju, ali sve protiv fašizma... nije samo zato što je ona 'ambasadorka Kosova', nego ja ne volim umetnike koji se do te mere mešaju u politiku. Treba biti politički obrazovan, to je jedan od glavnih razloga, zašto sam otišao. Ne želim da radim sa političarima, i to je to - dodao je on za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
KJS

24.02.2024 15:04

Brate Hvala

Bro

25.02.2024 13:58

Svaka čast...