SVI SU VOLELI DEJANA MILOJEVIĆA! PROFESOR GEOGRAFIJE: Bratu je odmah kupio GOLFA, porodica BEZ MRLJE!

Autor:

Sport

23.02.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Živeli su složno, svi su bili vezani i iz domaćinske kuće"

SVI SU VOLELI DEJANA MILOJEVIĆA! PROFESOR GEOGRAFIJE: Bratu je odmah kupio GOLFA, porodica BEZ MRLJE!

Foto: Starsport, republika

Milan Milojević, otac košarkaške legende Dejana Milojevića, preminuo je juče od tuge za svojim sinom koji je, podsetimo, izdahnuo od posledica srčanog udara prošlog meseca u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pomoćnik u Golden Stejtu umro je prerano, u 46. godini života. A, nažalost, nakon njega i glava kuće - Milan. Beogradsko naselje Padinska skela dom je porodice Milojević. Dejan je, ustvari, kasnije sa suprugom i decom živeo na Novom Beogradu, ali su roditelji ostali u Skeli iako, kažu meštani, mogli su da se presele gde god požele.

Republika je bila na mestu gde je Milojević napravio svoje prve košarkaške, ali i obrazovne korake. Osnovnu školu "Olga Petrov" u Padinskoj Skeli su pohađali i Deki i njegov brat Dušan kao mali.

Tamo smo, osim komšija, naišli i na nastavnika geografije Radeta, koji je predavao Dušanu u školi, ali je istakao da je i on znao koliki je čovek bio Dejan.

- Nisam predavao Dejanu, već njegovom bratu Dušanu. Znam da je Dejan bio i više nego sjajan, pozitivan i vaspitan momak. Čuo sam i da je od plate kupio svom bratu auto, Golfa pet. Živeli su složno, svi su bili vezani i iz domaćinske kuće. Nije fraza zaista o pokojniku, ali nijednu mrlju u životu Milan nije imao. Katastrofa je to što se desilo, to je nešto najgore što čoveka, roditelja može da zadesi - rekao je Rade za Republiku.

Takođe, u pometujoj ustanovi u Padinjaku su rasli i stasali i mnogi drugi poznati sportisti.

- Pored Milojevića, ovde su rasli i Dušan Basta, Saša Zdjelar, Saša Đani Čurčić, Nenad Begović, ali i buduće ime Strahinja Stojković - dodao je za naš portal nastavnik geografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading