NOVA TRAGEDIJA ZA PORODICU MILOJEVIĆ! Preminuo i Dekijev OTAC!

Autor:

Sport

22.02.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno su mnogo uticala sva dešavanja oko sahrane njegovog sina.

NOVA TRAGEDIJA ZA PORODICU MILOJEVIĆ! Preminuo i Dekijev OTAC!

Foto: Starsport

Uz neizmernu tugu koja je zavladala među ljubiteljima košarke, stiže još jedna teška vest - otac Dejana Milojevića, Milan Milojević, preminuo je manje od mesec dana nakon tragičnog gubitka svog sina.

Prema saznanjima portala Sportal, Milan Milojević je preminuo u četvrtak, 22. februara, a uzrok njegove smrti još uvek nije poznat.


Nakon što je Dejan Milojević preminuo 17. januara u SAD usled srčanog udara, njegov otac Milan je napustio ovaj svet manje od mesec dana kasnije. Ovaj niz nesretnih događaja ostavlja porodicu i sportsku zajednicu u dubokoj tuzi, ostavljajući prazninu koja će teško biti popunjena.

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Dejan Milojević je ostavio neizbrisiv trag u svetu košarke, kako kao igrač, tako i kao trener. Sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore osvojio je evropsko zlato 2001. godine u Turskoj, a iza sebe je imao i uspešnu karijeru u Evroligi. Takođe, bio je trostruki prvak ABA lige i ostvario je zapažene uspehe kao trener, uključujući osvajanje Kupa Radivoja Koraća sa ekipom Mega, kao i titule šampiona Crne Gore i kupa sa Budućnosti.


Ovi tragični događaji su podstakli mnoge ljude da pruže podršku porodici Milojević u ovim teškim trenucima. Sećanje na Dejana i sada na njegovog oca Milana će zauvek ostati živo među ljubiteljima košarke širom sveta, kao i među onima koji su imali privilegiju da ih poznaju i sarađuju sa njima.

Iako je javnost zainteresovana za detalje koji bi rasvetlili uzrok smrti oca i sina Milojević, trenutno nema dostupnih informacija o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading