SUZE NAVIJAČA I BIVŠIH SAIGRAČA: Neverovatne scene tuge u beogradskoj Areni! OPLAKUJE SE DEJAN MILOJEVIĆ!

Autor: M. M.

Sport

22.01.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan oproštaj od legende.

SUZE NAVIJAČA I BIVŠIH SAIGRAČA: Neverovatne scene tuge u beogradskoj Areni! OPLAKUJE SE DEJAN MILOJEVIĆ!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekali su Megu u AdmiralBet ABA ligi, ali je duel 17. kola u drugom planu pošto je upriličen oproštaj tragično preminuloj legendi kluba Dejanu Milojeviću.

Mnogi poznati košarkaši i treneri nalaze se u Areni gde svedočimo dirljivim scenama.

Oko 20.000 navijača skandiralo je svom heroju, a bivši saigrači i ostali na tribinama nisu mogli da sakriju emocije. Bilo je hvatanja za glavu, suza, neverice... Dejan Milojević je imao samo 46 godina.

Prisutni su Saša Pavlović, Ratko Varda, Duško Vujošević i mnogi drugi koji su Dekija pratili kroz karijeru igrača i trenera.

Podsetimo, Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Blistavu igračku karijeru počeo je u Beovuku, da bi potom prešao u FMP Železnik za koji je sa uspehom nastupao. Najblistavije trenutke, ipak, doživeo je igrajući za Budućnost iz Podgorice i Partizan. Sa ova dva kluba beležio je ogromne uspehe. Kasnije je branio boje španske Valensije, Galatasaraja iz Istanbula, dok je karijeru završio u Humskoj igrajući za crno-bele.

U trenerske vode uplovio je kao šef stručnog štaba Mege, gde je svojevremeno trenirao najboljeg srpskog košarkaša i prvu zvezdu NBA lige Nikolu Jokića, da bi se 2021. godine otisnuo u Sjedinjene Američke Države kao asistent trenera Golden Stejt Voriorsa, Stiva Kera.

Nakon obdukcije telo Dejana Milojevića, kako smo ranije pisali, biće dopremljeno u Beograd. Očekuje se da se obelodani još i dan sahrane proslavljenog košarkaša.

Dejan Milojević je, podsetimo, preminuo tokom večere od posledica srčanog udara koji je doživeo juče u Sjedinjenim Američkim Državama tokom večere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading