NIKOLA JOKIĆ O SMRTI DEJANA MILOJEVIĆA: VOLIM GA, ovo BAŠ BOLI! Svi smo u ŠOKU, ALI NE ŽELIM CIRKUS!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocije najboljeg NBA igrača.

NIKOLA JOKIĆ O SMRTI DEJANA MILOJEVIĆA: VOLIM GA, ovo BAŠ BOLI! Svi smo u ŠOKU, ALI NE ŽELIM CIRKUS!

Foto: Starsport

Smrt trenera Golden Stejta Dejana Milojevića, bivšeg reprezentativca i igrača Partizana, i dalje je tema o kojoj se mnogo priča u NBA ligi.

Deki je preminuo od posledica srčanog udara koji je doživeo tokom večere, a sada se povodom njegove smrti oglasio i Nikola Jokić.

Nakon što je impresivnom partijom pobedio Indijanu, Jokić je prvi put odgovorio na pitanja o svom nekadašnjem treneru. Očekivano, nije bio preterano raspoložen.

- Volim ga. Moja porodica je u šoku. Ja volim celu njegovu familiju. Ne želim da pravim cirkus od toga - rekao je Jokić.

Inače, Milojević je jedan od najzaslužniji za Jokićevu košarkšaku evoluciju. Naročito u periodu kada su sarađivali u Megi. Jokić je potom otišao u NBA, a ostalo je istorija. Dejan Milojević takođe se oprobao preko bare, pošto je bio asistent prvom treneru "ratnika" Stivu Keru.

Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Blistavu igračku karijeru počeo je u Beovuku, da bi potom prešao u FMP Železnik za koji je sa uspehom nastupao. Najblistavije trenutke, ipak, doživeo je igrajući za Budućnost iz Podgorice i Partizan. Sa ova dva kluba beležio je ogromne uspehe. Kasnije je branio boje španske Valensije, Galatasaraja iz Istanbula, dok je karijeru završio u Humskoj igrajući za crno-bele.

Za reprezentacijom je osvojio zlato na Evropskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading