EMOTIVNA PORUKA STEFA KARIJA! DEKI zauvek NAŠ BRAT!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda NBA lige o preminulom treneru.

EMOTIVNA PORUKA STEFA KARIJA! DEKI zauvek NAŠ BRAT!

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari u dresu Golden Stejta

Stef Kari, jedan od najboljih NBA košarkaša, oprostio se od Dejana Milojevića, bivšeg trenera i legendarnog srpskog košarkaša, porukom na društvenim mrežama.

Sjajni plejmejker Golden Stejta putem svog Instagram profila okačio snimak sa utakmice Partizan - Mega i ostavio kratak komentar "zauvek naš brate Deki".

Foto: Printskrin

Karijeva poruka

Dejan Milojević je, podsetimo, tragično preminuo u 47. godini nakon što je doživeo srčani udar noć uoči utakmice Golden Stejta i Jute u Solt Lejk Sitiju.

Od legende Partizana i bivšeg reprezentativca Srbije oprostili su se mnogi, ali je utakmica u Areni između crno-belih i Mege bila nekako najemotivnija. Mnogi u Americi, između ostalih i košarkaške NBA zvezde, gledali su snimke iz Beograda.

- Ono što sam ja doživeo i naši razgovori, svaki put kada sam pričao sa njim... To je prisustvo koje je glasno iako možda nema reči, to je osmeh, to je zagrljaj. To je, znate, srećna i zahvalna priroda. I onda kada dođe do treninga znate da imate tu ličnost, tu energiju i možeš da se povežeš sa momcima gde možeš biti iskren i uraditi sve što si upravo rekao, kao što je davanje nagrada, kritikovanje, pravac, pravo vođenje. To je umetnost treniranja - rekao je Kari.

Dejan Milojević, podsetimo, biće sahranjen u Beogradu, ali nakon što se u SAD okonča papirologija i stignu rezultati odbukcije njegove smti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading