"MILOJEVIĆ JE PLAKAO, NE ZNAM KAKO JE UOPŠTE MOGAO"! Evo šta je Dejan govorio o NAČINU ŽIVOTA!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

18:05 >> 18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je umro u 47. godini od posledica srčanog udara.

"MILOJEVIĆ JE PLAKAO, NE ZNAM KAKO JE UOPŠTE MOGAO"! Evo šta je Dejan govorio o NAČINU ŽIVOTA!

Foto: Starsport

Dejan Milojević, proslavljeni srpski košarkaš, preminuo je nedavno u 47. godini života. Prerani odlazak perspektivnog trenera i legende Partizana šokirao je mnoge, pa se ljudi danima opraštaju od njega.

Uzrok Milojevićeve smrti je srčani udar, a kako smo ranije pisali iz SAD se očekuju rezultati obdukcije. O njegovim zdravlju nedavno je govorio Duško Vujošević i otkrio neke nepoznate detalje. 

- Sportska medicina je bila ranije manje razvijena, posebno kada je Dejan bio na početku karijere. On praktično nije imao zdravo koleno, ukrstene ligamente nije operisao. Nekim njegovim ličnim bajpasovima, igranjem na zadnjoj loži je uspevao da igra košarku. Svaki trening u te dve godine kad sam ga trenirao je igrao najbolje što može. Košarku i svoju familiju je voleo više od svega. Kad je zbog kolena prestao da igra košarku, strašno teško mu je to palo. Plakao je, imao aritmije, to su mi govorili Saša Pavlović i Novica Veličković. Kada je počeo posle toga ponovo da trenira u teretani, te aritmije je smirio - tvrdi Vujošević, njegov bivši trener u Partizanu.

A sam Dejan Milojević je ovako govorio o životu, navikama, zdravlju...

- Ne pravim dugoročne planove uopšte, bukvalno idem godinu za godinu. I uvek želim da uživam u toj godini u kojoj sam. Želim samo da ta godina, taj mesec, nedelja i dan prođu što bolje. Evo, radujem se... Znate čemu se radujem? Današnjoj utakmici sa Detroitom i sutrašnjem viđenju sa Darkom i sa Ivom! To su moja očekivanja od sledeće nedelje - rekao je Milojević nedavno u jednom podkastu, kao i nešto slično u drugom:

- Ja sam otišao u Valensiju, prvo volim da igram, igrao bih više. Drugo, tamo je bio Vule Avdalović. Lepši život. Moja porodica je živela lepše. Mi smo živeli lepše. Iako smo zaradili manje para i karijera mi je verovatno... Kad odeš u CSKA iz CSKA odeš ne znam gde, a ja iz Valensije odem u Galatasaraj. Ali meni je i Galatasaraj bio super. Isto divan grad. Ja sam opet birao da živim lepo. Ja sam sad u San Francisku isto, nisam... Ne možda, to ne treba tako, ako gradite karijeru, ali mene nije bilo briga. Mi imamo jedan život i treba da gledamo da što više uživamo u svim aspektima života. Ja sam ubeđen da ti nećeš raditi dobro posao ako nisi zadovoljan svojim životom van košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading