NEĆETE POGODITI KOLIKO GODINA IMA SIN DRAGANE MIRKOVIĆ: Slavlje u domu folk zvezde, emotivnom porukom Marku čestitala ROĐENDAN!

Autor:

Zabava

24.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana i njen suprug Toni se obratili sinu Marku putem društvene mreže Instagram!

NEĆETE POGODITI KOLIKO GODINA IMA SIN DRAGANE MIRKOVIĆ: Slavlje u domu folk zvezde, emotivnom porukom Marku čestitala ROĐENDAN!

Foto: Instagram.com

Marko Bijelić

Marko Bijelić, sin folk zvezde Dragane Mirković i njenog supruga, biznismena Tonija Bijelića, danas je napunio 23 godine. Ponosni roditelji čestitali u Marku rođendan dirljivim čestitkama na društvenoj mreži Instagram.

- Srećan rođendan, sine - napisao je Toni na engleskom jeziku i dodao četiri emotikona srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Toni čestitao Marku rođendan

Dragana je otkrila koliko voli Marka.

- Srećan rođendan najboljem sinu! Volim te najviše na svetu! - poručila je Dragana i dodala emotikon srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana čestitala Marku rođendan

Marko je, inače, vrlo popularan na društvenoj mreži Instagram i miljenik je lepšeg pola. Iako se ne pojavljuje toliko često u javnosti, Marko je sa svojim ocem Tonijem došao u Štark Arenu, kako bi podržao majku Draganu, koja je održala dva koncerta povodom obeležavanja 40 godina karijere. 

Toni je privukao veliku pažnju i svojom besnom mašinom, u kojoj je provozao svoju devojku. Dragana je u jednom trenutku prekinula koncert, kako bi se zahvalila sinu Marku i ćerki Manueli zbog toga što su došli da je podrže, iako ne vole da budu deo javnog sveta.

Republika

Foto: ATAImages

Marko Bijelić sa devojkom

- Hvala im što su pristali da budu deo mog jubileja, vi znate koliko oni ne vole da budu prisutni u javnosti, ali za majku sve - rekla je pevačica, pre nego što je zapevala pesmu "Jedini".

Marko je poznat po tome što izbegava skandale, ali ne krije da voli glamurozan život, a redovno posećuje i teretanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading