NIKAD VRELIJA JELENA KARLEUŠA: "Zapalila" društvene mreže OBLINAMA, preznojićete se zbog ovog SNIMKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša oduševila pratioce na društvenoj mreži Instagram!

NIKAD VRELIJA JELENA KARLEUŠA: "Zapalila" društvene mreže OBLINAMA, preznojićete se zbog ovog SNIMKA! (VIDEO)

Foto: instagram

Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša je ponovo uzdrmala društvene mreže novim video-snimkom u kojem je istakla svoje atribute. Video je izazvao veliku pažnju među njenim pratiocima, a posebno je privukao pažnju zbog Jelenine samouverenosti i izgleda.

Provokativni video sa pogledom kroz prozor

U najnovijem video-snimku, Jelena Karleuša se pojavila pored prozora koji pruža predivan pogled, ali njen izgled je definitivno bio ono što je privuklo najviše pažnje. Nosila je samo minijaturni veš u boji kože, ističući svoj mišićavi stomak, uzak struk i bujne grudi. Snimak je bio pažljivo osmišljen, sa JK koja se pojavljuje iz različitih uglova, što je dodatno naglasilo njeno samopouzdanje.

Ovaj provokativni video snimak izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, sa mnogim obožavaocima koji su izrazili divljenje prema Karleušinom izgledu i samopouzdanju. Mnogi su komentarisali da Jelena izgleda bolje nego ikada, a sam snimak je izazvao lavinu pozitivnih komentara i lajkova.

Inače, Jelena se nedavno pojavila na koncertu Dragane Mirković u Štark Areni, gde je privukla veliku pažnju.

- Čule smo se, ovo nije moglo da prođe bez mene. U svim bitnim, lepim i teškim situacijama Dragana je bila uz mene. Naravno da ću da podržim, dođem i budem deo na svaki način. Dragana je uvek bila neko ko puno novca daje u humanitarne svrhe. Ona puno ima i još više da - govorila je Jelena, pa progovorila o ratu sa Cecom Ražnatović:

- Kako se ona zove? Srpska Maćeha ne može nikome da uništi karijeru, ali i nad maćehama postojoća maćahe. Šta da kažem na tu temu? Pred izlazak moja dva albuma čekalo se da mi se namerno strajkuje kanal tri puta da bi bio ugašen jer nikako drugačije nisu mogli da me spreče da napravim ono što sam napravila. Nisam mogla da uđem u trending, počela sam od nule, kao da sam početnik. Ja od takve osobe celog života doživljavam podle udarce, ja jasno pričam, a ona rade podmuklo. Ja se u mom ratu borim sama. Sve dođe na svoje, karma radi svoje i kapak radi sve više - govorila je Jelena. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Skivla

25.02.2024 13:57

Jeco, koliko kosta sat