ELENA KARIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM MUŽEVIMA: Fotografija izazvala HAOS - o ovome svi bruje! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslav Karić objavio porodičnu fotografiju, opis oduševio sve!

ELENA KARIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM MUŽEVIMA: Fotografija izazvala HAOS - o ovome svi bruje! (FOTO)

Foto: instagram.com/elena.karamankaric

Rođendan Matije Draškovića, sina Elene Karić, bio je prilika za okupljanje porodice i prijatelja. Međutim, ono što je izdvojilo ovu proslavu jeste prisustvo Eleninih bivših supruga, Jugoslava Karića i Andrije Draškovića. Fotografija koja je objavljena na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da su svi pozirali zajedno, u zagrljaju, sa osmehom na licu.

Neočekivani opis fotografije

Jugoslav Karić je dodatno privukao pažnju svojim opisom fotografije, u kojem je jednostavno napisao "Familija". Ovaj neočekivani potez dodatno je intrigirao javnost i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jugoslava Karića

Interesantna porodična dinamika

Ova proslava rođendana definitivno je izazvala burne reakcije javnosti i pokrenula brojne komentare o porodičnim odnosima i zrelom pristupu bivših partnera. S obzirom na to da su svi pozirali sa osmehom, jasno je da je ova proslava bila ispunjena pozitivnom energijom i ljubavlju.

Porodična okupljanja poput ovog pružaju primer kako se i nakon razvoda može održati zdrav odnos među članovima porodice. Elena Karić i njeni bivši supružnici definitivno su pokazali da je porodica na prvom mestu, bez obzira na izazove i promene koje život donosi. Njihova otvorenost i harmonija zaslužuju divljenje, a ova fotografija ostaje trajni podsetnik da ljubav i poštovanje mogu prevazići sve razlike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading