ZBOG BOLESTI SE POVLAČI SA SCENE! Dragan Jovanović u lošem zdravstvenom stanju: Možda me za godinu, dve neće biti...

Autor:

Zabava

25.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac zbog bolesti hitno morao da donese odluku.

ZBOG BOLESTI SE POVLAČI SA SCENE! Dragan Jovanović u lošem zdravstvenom stanju: Možda me za godinu, dve neće biti...

Foto: youtube.com/Sputnjik Srbija

Glumac Dragan Gagi Jovanović odlučio je da napravi pauzu od pozorišta. Iako su srpski mediji pisali o njegovom potpunom povlačenju iz glume, Jovanović objašnjava da nije reč o takvoj odluci.

- Rekao sam da se povlačim iz pozorišta, ne iz glume. Povlačim se iz pozorišta na neko vreme - ističe Dragan Jovanović, kako prenose mediji.

Dragan dodaje da, ukoliko bude bilo ponuda za film ili seriju, ne namerava da ih odbije. Kao razlog za ovakvu odluku navodi psihičko i fizičko zdravstveno stanje, ali na pitanje da li postoji želja za penzionisanjem ili je reč iskučivo o zdravstvenim problemima, glumac objašnjava:

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

- Sve zajedno. Nisam znao da će ova vest ovako da odjekne, zovu me po ceo dan. Videću, još ništa ne znam, tako je za sada. Možda me neće biti godinu, dve, tri... - zaključuje Jovanović.

Inače, popularni glumac Dragan Gagi Jovanović nedavno je napunio 58 godina, a rođendan slavi u vikendici na Zlatiboru, sa suprugom Brankom Pujić i ćerkom Anđelom, koja je zabeležila ovaj trenutak. 

Anđela je uslikala Gagija Jovanovića kako duva svećice na torti, dok na sebi nosi pleteni vuneni džemper, a Branka pozira iza njega i ne skida osmeh s lica. Anđela, koja se nedavno udala za Mihaila Dudaša, podelila je i nekoliko Gagijevih slika na svom Instagram profilu, izmneđu ostalog i one sa svog venčanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading