VELJKO RAŽNATOVIĆ SE JAVNO OPROSTIO OD UBIJENOG KOLEGE! Saznao da je Stefan Savić preminuo, pa mu uputio POSLEDNJI POZDRAV!

Autor:

Zabava

25.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi borac preminuo u 23. godini života, Veljko Ražnatović se momentalno oglasio.

VELJKO RAŽNATOVIĆ SE JAVNO OPROSTIO OD UBIJENOG KOLEGE! Saznao da je Stefan Savić preminuo, pa mu uputio POSLEDNJI POZDRAV!

Foto: youtube/printcreen/MMA INSTITUT, ATA images

U nedelju 25. februara, sportski svet je zavijen u crno vestima o tragičnoj smrti Stefana Savića, reprezentativca Srbije i talentovanog MMA borca. Sa samo 23 godine, Savić je već ostvario značajan uspeh osvajanjem bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA. Njegova prerana smrt je šokirala mnoge, ostavljajući prazninu u svetu sporta.

Vest o Savićevoj smrti izazvala je veliku potres među javnošću, a mnogi poznati sportisti su se oglasili putem društvenih mreža izražavajući svoje saučešće. Među njima se našao i bokser Veljko Ražnatović, koji je na Instagram profilu, koji je objavio crno-belu fotografiju Stefana Savića u ringu, uz emotivnu poruku: "Počivaj u miru brate".

 

 

Stefan Savić će ostati upamćen kao izuzetno talentovan borac koji je svojim trudom i predanošću postigao značajan uspeh u svetu MMA. Njegova bronzana medalja na svetskom prvenstvu ostaje kao trajni simbol njegovog sportskog dostignuća i predstavlja inspiraciju mnogim mladim sportistima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Veljko Ražnatović

 

Ova tragična vest je posebno teško pala Savićevim najbližim, porodici i prijateljima, koji su izgubili ne samo talentovanog sportistu već i voljenog člana porodice. Njihova tuga je nenadoknadiva, a podrška i saučešće javnosti će im biti od velikog značaja u ovim teškim trenucima.

Smrt Stefana Savića je izazvala šok u sportskom svetu, podsećajući nas na krhkost ljudskog života i podsećajući nas da se gubitak mladog talenta ne može nadoknaditi. Savićeva smrt ostavlja prazninu ne samo u MMA zajednici, već i u celokupnom sportskom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading