PAŽNJA ZBOG MAJKE I OCA MI JE ODMOGLA: Veljko Ražnatović o životu u Titelu i porodici, više nikad neće da se vrati u GRAD!

Autor:

Zabava

04.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecin sin nakon tri sina mašta da dobije ćerku!

PAŽNJA ZBOG MAJKE I OCA MI JE ODMOGLA: Veljko Ražnatović o životu u Titelu i porodici, više nikad neće da se vrati u GRAD!

Foto: TV Pink/printscreen

Veljko Ražnatović, sin poznate folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, otkrio je manje poznate detalje o sebi i svojoj životnoj filozofiji. Ovaj mladi bokser ističe da mu se sve sklopilo u životu te da je posvećen samo treningu i porodici. Sa strašću za takmičenjem, Veljko ističe da je boks sport koji je od njega napravio razumnog čoveka, te da je boks za njega bio ventil koji ga je smirio i naučio mnogim životnim lekcijama.

Republika

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović, Ceca i Bogdana

- Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i porodici. Oduvek sam imao strast za takmičenjem. Trenirao sam sve sportove, ali sam se opredelio za boks! Ovaj sport od nestašnog dečaka napravi razumnog čoveka. To je neki ventil za nas koji će nas smiriti. Imao sam kratak fitilj, ispade koje sada nemam. Boks te nauči životu i kroz boks naučiš da živiš - rekao je on, pa dodao:

- Ja bih voleo da, svojim primerom, kada se ostvarim kako želim, da nateram mlade ljude da se okrenu ovom sportu. Niko ne treba da se ugleda na mene kao mene, ja imam hiljadu mana, ali treba da se ugleda na to što želim da postignem i ostvarim, što sam privržen porodici, sportu - rekao je on, pa dodao kakva ga muzika opušta u toku treninga:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Veljko Ražnatović i supruga Bogdana

- Slušam crkvene muzike... srpsku patriotsku muziku, uz to volim da treniram. Mada volim i rep, modernu muziku.... svuda se snalazim,, ali patriotska srpska muzika budi u meni ono najbolje.

Cecin sin otvoroio je dušu i o porodičnom životu. 

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imama dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - rekao je on pa progovorio o slavi i popularnosti koju je imao i pre uspeha u sportu:

- Ja sam već na početku karijere dobio tu pažnju zbog majke i oca... Možda mi je pomoglo, ali i odmoglo jer sam se suočavao sa raznim predrasudama. Da sam tek sada, samostalno dobio tu pažnju, mnogo bi manje ljudi bilo ljuboimorno... Više bi mi podršku pružali. Sada mislim da mi je ta pažnja više odmogla nego pomogla - rekao je Veljko u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Veljko Ražnatović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading