VELJKO RAŽNATOVIĆ SA SINOM OTIŠAO PO BADNJAK: Pozirali sa sekirama, poštuju sve OBIČAJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana podelila na društvenim mrežama poseban trenutak!

VELJKO RAŽNATOVIĆ SA SINOM OTIŠAO PO BADNJAK: Pozirali sa sekirama, poštuju sve OBIČAJE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović, poznat i kao bokser i sin folk zvezde Cece Ražnatović, oduševio je  javnost objavom na svom Instagram profilu. Naime, Veljko, koji izuzetno poštuje tradiciju i pravoslavne običaje, podelio je sa svojim pratiocima fotografiju sa sinom Željkom. Na slici ih možemo videti kako zajedno učestvuju u tradicionalnom običaju sečenja badnjaka, gde Veljko drži veliku sekirom, dok Željko ponosno drži svoju, iako manju.

Veljkova supruga, Bogdana Ražnatović, nije propustila priliku da ovekoveči ovaj poseban trenutak. Ona je fotografiju objavila na svom Instagram storiju uz emotivnu poruku "Srećan Badnji dan", pokazujući time da i ona učestvuje u očuvanju porodičnih običaja i tradicije.

Republika

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović Instagram

Inače, Bogdana Ražnatović je ponovo trudna i čeka treće dete sa suprugom Veljkom Ražnatovićem. Veoma brzo nakon što su postali roditelji dva sina, porodica će uskoro postati bogatija za još jednog dečaka.

Mladi bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana obradovali su javnost vestima o dolasku trećeg deteta. Nakon što su već dobili dva sina, Željka i Krstana, par se sada priprema da dočeka još jednog naslednika, koji će nositi ime Ilijan. Ovo je definitivno vest koja je izazvala veliko interesovanje javnosti, s obzirom na popularnost koju uživa porodica Ražnatović.

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović su se venčali 2019. godine, a već godinu dana kasnije postali su roditelji sina Željka. Njihov drugi sin, Krstan, rođen je u februaru ove godine. Sada se porodica Ražnatović ponovo raduje prinovi koja će im se pridružiti uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading