PEVAČICA POBEDILA NAJGORU BOLEST: Jedna stvar ju je spasila!

Autor:

Zabava

06.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćana progovorila o borbi sa karcinomom dojke!

PEVAČICA POBEDILA NAJGORU BOLEST: Jedna stvar ju je spasila!

Foto: youtube.com/pink.rs

Pevačica Stanojka Bodiroža Ćana, poznatija kao Ćana, koja je u javnosti uvek nasmejana, kroz svoj život prošla je kroz mnoge izazove i nedaće koje retko pominje u javnosti. Rođena je i odrasla u jednom malom mestu u Bosni, gde je provela detinjstvo i završila srednju Poljoprivrednu školu pre nego što se preselila u Suboticu, gde je započela svoju muzičku karijeru.

Ćana je otvoreno progovorila o svom ličnom izazovu - borbi sa karcinomom dojke. Istakla je značaj redovnih medicinskih pregleda i odlaska na vreme kod lekara.

Hvala Bogu iza mene je deset godina kako je to završeno. Sve je prošlo jako dobro, izbegla sam zračenja i hemioterapiju jer sam otišla na vreme. Ja bih svim ženama rekla da nađu vremena i odu na vreme da se iskontrolišu, ginekološke preglede, muškarci treba da pregledaju debelo crevo. Treba da se pregledamo na vreme, ja sam srećna što sam na vreme otišla i evo posle deset godina, hvala Bogu sve je u redu. Jednom godišnje obavezno idem na pregled - rekla je pevačica za domaći medij. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Ćana

Pored muzičke karijere, Stanojka Bodiroža Ćana je postala poznata i po svojoj životnoj mudrosti i zahvalnosti. Kroz sve životne izazove, ona je uspela da zadrži osmeh na licu i da istakne značaj pozitivnog stava. Njena otvorenost o ličnim iskustvima, poput borbe sa bolešću, inspiriše mnoge ljude da se okrenu zdravijem načinu života i da cene svaki dan kao dar.

Stanojka Bodiroža Ćana je primer snage i hrabrosti, te njen životni put služi kao inspiracija mnogima koji prolaze kroz teška životna iskušenja. Njena otvorenost o ličnim izazovima, uz poruku o važnosti zdravlja, ostavlja dubok utisak i šalje snažnu poruku o nadi i pozitivnom životnom stavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading