NAJBITNIJU STVAR IZ VEZE SA ASMINOM JOŠ NIJE IZNELA: Više puta je brutalno pretukao Aneli, a najgore ćete tek da čujete!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ovom informacijom drži Asmina u šaci.

NAJBITNIJU STVAR IZ VEZE SA ASMINOM JOŠ NIJE IZNELA: Više puta je brutalno pretukao Aneli, a najgore ćete tek da čujete!

Foto: youtube/printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić rekla je sinoć tokom emisije "Pitanja novinara" da je bivši dečko Asmin Durdžić tukao trudnu, do te mere da joj je išla krv na nos. Pošto se ovim povodom digla velika prašina, sada se oglasio i on, pa je rekao da nije istina da je udarao, te i da je sve velika izmišljotina.

Međutim, kako se emisija nastavljala, tako je Aneli Ahmić otkrivala više detalja o sebi, a Asmin je sve pomno pratio i komentarisao putem svog Instagram profila, gde se najčešće oglašava.

- Jedina istina koju je izgovorila. Vratila bi mi se, samo da pucnem prstima, Janjuš joj je samo opstanak u rijalitiju. Inače, istinu govori samo kad vrišti, plače i kad je sateraju u ćošak - napisao je Asmin uz Anelin snimak.

Republika

Foto: shutterstock, printscreen/RTVPink, facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Sita Ahmić, Anelina sestra, više nije mogla da sluša Asminove izjave, pa je rešila da žestoko uzvrati Durdžiću i otkrije kako je maltretirao njenu sestru, ali i fizički zlostavljao, o čemu Aneli i dalje izbegava da priča i štedi ga, kako Sita tvrdi:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Aneli Ahmić, Sita Ahmić i Asmin Durdžić

 

- Ja znam da ju je maltretirao i tukao, u tri navrata znam da ju je istukao, a nju je sramota toga da priča o tome, ali nema potrebe za tim kada se sve saznalo. Znam jednu bitnu stvar koju ona još nije iznela, a nadam se da će to uskoro uraditi i da će razotkriti sve sumnje i stvari na koje smo mi aludirali - rekla je Sita za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading