ASMIN PRIZNAO KOMPLETNU ISTINU O INTIMNOM ODNOSU SA MUŠKARCEM: Aneli stižu ŠOK vesti iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se oglasio, pa otkrio istinu o privatnom snimku, o kom je pričala Sita Ahmić.

ASMIN PRIZNAO KOMPLETNU ISTINU O INTIMNOM ODNOSU SA MUŠKARCEM: Aneli stižu ŠOK vesti iz spoljnog sveta!

Foto: shutterstock,printscreen/facebook

Nakon što je Aneli Ahmić obavila razgovor sa sestrom Sitom Ahmić prošle noći, ona je otišla kod svog dečka Marka Janjuševića Janjuša kako bi mu prepričala šta je sve saznala. Aneli je saopštila Janjušu o eksplicitnom snimku koji se pojavio na kom je Asmin Durdžić

Podsetimo, Asmin je tvrdio da je na spornom snimku Sita Ahmić, Anelina sestra, što je javnost šokiralo. Međutim, Sita je istakla da je sa Asminom na snimku muškarac, što je Aneli izbezumilo. 

- Govorim ti da sam u šoku bila! Dao je u javnosti da je j*bao Situ - rekla je Aneli. 

Nakon ovih Sitinih izjava, za medije se oglasio i Asmin, koji je odlučio da dokaže da ne voli muškarce i na taj način zapuši usta sestrama Ahmić:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Sita Ahmić i Asmin Durdžić

 

- Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog holdinga 25 %. Ona to dobro zna i treba da je bude sram jer mene kao oca svog deteta etiketira kao biseksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati, jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču. Ostacu gospodin i reći činjenicu - uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama. Sve ostalo su gluposti i nebuloze - poručuje Asmin i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Officia, Privatna arhival

Sita Ahmić, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni, udara se najniže. To je sve što imam da poručim u vezi sa izjavama majke svog deteta, koju ne želim da ponižavam i vređam samo iz tog razloga - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading