ASMIN UZVRAĆA UDARAC AHMIĆKAMA: Kakav sam muškarac najbolje govori to što sam sa Stanijom (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić žestoko odgovorio na optužbe da je biseksualne orijentacije.

ASMIN UZVRAĆA UDARAC AHMIĆKAMA: Kakav sam muškarac najbolje govori to što sam sa Stanijom (FOTO)

Foto: facebook/instagram/pink printscreen

Nakon što je Aneli Ahmić iznela sumnje da je njen bivši partner Asmin Durdžić biseksualnog opredeljenja, nakon čega je isplivala i prepiska njene majke u kojoj Jasmina tvrdi da je ona Anelinoj sestri siti otkrila te sumnje, oglasio se i Asmin. 

Naime, on je osudio bivšu što ne misli na dete dok iznosi javno detalje iz njihove najdublje intime, te naglasio da nema sklonosti ka muškom rodu.

Republika

Foto: printskrin/instagram

Asmin Durdžić uzvratio majci svog deteta

Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog Holdinga 25-%. Ona to dobro zna i treba da je bude sram, jer mene kao oca svog deteta etiketira kao biseksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču. Ostaću gospodin i reći činjenicu, uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama - poručio je Asmin aludirajući na Staniju, pa nastavio:

- Sve ostalo su gluposti i nebuloze. Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni udara se najniže. To je sve što imam da poručim u vezi sa izjavama majke svog deteta koju ne želim da ponižavam i vređam samo iz tog razloga!

Republika

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Asmin Durdžić tvrdi da je svoju muškost dokazao kad je smuvao Staniju

Inače, ceo haos je krenuo kada se Aneli čula telefonom sa svojom sestrom Sitom, pošto su takmičari rijalitija dobili priliku da se čuju sa porodicom. 

Sita joj je u razgovoru otkrila sve o snimku koji je Asmin nedavno pustio tvrdeći da je na njemu Anelina sestra. Međutim, kako se u jednom kadru vide dlakava muška leđa, Sita je zamolila da Aneli javno otkrije svoje sumnje koje je imala i dok je bila sa Durdžićem.

Ahmićka je posle sestrinog poziva otvorila dušu Đedoviću.

Marko, on je mene terao da mu stavljam prste dole - poverila mu se Aneli, pa nastavila da šokira:

Koliko mi je samo neprijatno, terao me je da ga zadovoljavam i vibratorom! Stalno sam sumnjala jer sam ga uhvatila kako se dopisuje sa muškarcem, to je neki advokat koji je gej, zajedno su gledali filmove za odrasle.

- Aneli, šta onda tebi nije bilo jasno u svemu tome... - zaključio je Đedović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading