GOLIŠAVA STANIJA SE PREPUSTILA ASMINU: Ne treba mi RAJ, jer sam te PRONAŠAO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin pokazao kako uživa sa Dobrojevićevom!

GOLIŠAVA STANIJA SE PREPUSTILA ASMINU: Ne treba mi RAJ, jer sam te PRONAŠAO! (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš sinoć su imali još jednu burnu raspravu tokom emisije "Gledanje snimaka", a bivši košarkaš je svoju partnerku nazvao folirantkinjom. I dok se Aneli i Janjuš svađaju, čini se da Ahmićkin bivši partner uživa za sve pare.

Naime, Asmin Durdžić je uslikao Staniju na jednoj luksuznoj destinaciji, koja je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu i uživala u đakonijama u na plaži.

- Ne treba mi raj jer sam te pronašao. Ne trebaju mi snovi jer te već imam - napisao je Asmin preko ove objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Asminova objava na Instagramu

Podsetimo, Asminova bivša partnerka Aneli je sinoć nakon svađe sa Janjušem poželela da izađe iz rijalitija.

- Najveću folirant koji je ušao u rijaliti , folirant od sad te tako zovem. Sram te bilo folirantu, traži razloge da je ostavim, najveći folirant - rekao je Janjuš. 

- Smrade jedan za ovo ćeš videti, smradu, sram te bilo, da se kunem u dete, zaklela sam se u dete i tako će ostati. Smradu jedan - rekla je Aneli, pa je dodala: 

- Ovaj čovek me izluđuje, kakva Maja, on je bolestan, doveo me je do ludila,posvaađali smo se, otišao je po jabuku i ja sam mu rekla doneo si mi kriv nož i on meni baci jabuku, i kaže zna šta radim, nebitno, pogodio me je keksom u glavu. On je bolestan i ne mogu više da budem sa njim.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli doživela slom zbog Janjuša

Ona je posle svađe ridala u dnevnoj sobi, a njene reči su zabrinule sve prisutne.

- Idem napolje, mene ne zanima da li ću biti diskvalifikovana! Ono što je važno jeste da ne mogu da istrpim svađe sa Janjušem i neću sebi ovo da radim. Dosta sam i ovako izdržala! Što mi ovo treba! Idem kod mog deteta da uživam, neću ovde da popravljam oštećene muškarce, to me više ne zanima - urlala je ona, dok su je cimeri smirivali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading