SVI SE SPRDAJU SA ŠA: Zabranio Mioni da bude na 200 metara od Pantere, pogledajte Carevu URNEBESNU REAKCIJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cara do suza zasmejala reperova zabrana, oglasio se na društvenim mrežama!

SVI SE SPRDAJU SA ŠA: Zabranio Mioni da bude na 200 metara od Pantere, pogledajte Carevu URNEBESNU REAKCIJU! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem i ljubomornim scenama koje priređuje Mioni Jovanović, a sve nakon ulaska njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka Pantere u rijaliti. Između ostalog, Ša je tražio od Mione da uvek bude udaljena bar 200 metara od stanislava, a ovaj snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

Snimak je zasmejao i bivšeg zadrugara Filipa Cara, koji je ga je podelio na društvenoj mreži Instagram. 

- Svirepa ljudina!!! Obožavam te, Šone ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha - napisao je Car putem storija.

Republika

Foto: Instagram.com

Car podelio Nenadov snimak

Ša je sve češće meta podsmeha na društvenim mrežama, a njenog snimak od sinoć takođe je izazvao veliku pažnju. Naime, Ša je zasmetalo što je Miona uhvatila Panterin pogled u ogledalu, pa je otišao da drami kod garažnih vrata, a publika ga je osudila.

"Sekunde jedne ne bih bila sa tobom, debilu", "Pisala sam i ostajem pri tome, on je ideal za odbranu doktorskog rada. Tip ima bipolarni poremećaj, posesivnost i jak manipulator. Kad god nioje kako on želi da bude, on kao ludi", "Ne pilji, Miona, sve te j*belo", "Ova devojka ima ozbiljnu šifru, kad je sa ovim debilom i dalje u vezi, ne bih ja sa njim bila ni dan", "Ko će njega ikada posle ovoga da poštuje", "Lažljivi bolesnik", "On je propali reper, bolestan od opijata, na granici šizofrenije, njemu treba lečenje, gde su mu roditelji i brat?", "Ša moli produkciju da skinu sva ogledala, da Miona ne bi gledala Stanislava", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša je sada glavni predmet sprdnje na mrežama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zabrana

15.03.2024 13:42

Car je zaboravio kako su njega sprdali kad je on branio Dalili da gleda, smeši se, sedi , priča ili ponudi nečim Karića. Zaboravio je da je branio Dalilii da bude u blizini Anđela i da ga ne gleda u ogledalu . Aleksandra je morala da prestane komunicirati sa Janjušem a pozu i da li ju je zagrlio Zvezdan morala je ispričati hiljadu puta. Dakle, istie zabrane, ista ili slična ljubomora i histerija, vređanje Dejana kojeg je prevevila Alex i još mnogo toga. Care, smešan si. I tebi se još uvek rugaju.