ALEKSIĆI, REAGUJTE! Osoba koja najbolje poznaje Ša zahteva ga da porodica SMESTI U LUDNICU: Njemu je sve GORE, biće KASNO...

Autor:

Zadruga

14.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka koja dugi niz godina poznaje Ša zabrinuta za njegovo stanje!

ALEKSIĆI, REAGUJTE! Osoba koja najbolje poznaje Ša zahteva ga da porodica SMESTI U LUDNICU: Njemu je sve GORE, biće KASNO...

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com

Reper Nenad Aleksić Ša je počeo da zabrinjava publiku i učesnike rijalitija "Elite" poslednjih nekoliko dan. Nenad kao da je izgubio sve konce od ulaska Stanislava Krofaka Pantere u rijaliti, inače bivšeg dečka pevačice Mione Jovanović. Sve češće joj pravi ljubomorne scene, a juče je napao i Uroša Stanića. Povodom ovoga se oglasila Jelena Batos, bivša zadrugarka i nekadašnja Aleksićeva prijateljica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena i Ša su nekada bili bliski prijatelji

Jelena je istakla da Aleksiću treba stručna pomoć i da bi njegova porodica trebalo da se pozabavi time.

- Otkada je u rijalitiju zabranjena psihološka igra? Šta to Uroš radi, što niko drugi ne radi? Ovom čoveku treba psiholog, a ne rijaliti! Baš zbog ovog stanja njegovog sam sve ove godine ćutala i ništa nisam iznosila, pustila sam ga da bude u pravu, a ja da ispadam lažov - započela je Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Batos

- Sećate se kako je Marko (Đedović) pričao da ga je uveo u rijaliti da bi ga spasao, da se oporavi od stanja sa Vanjom. Naći ću baš taj klip, imam negde, moram samo da se setim ko mi ga je poslao... I nenad sam kad je ušao, rekao je da je morao ući, inače bi izludeo napolju zbog problema koji je imao sa Vanjom, nije  mogao, a da se ne suzdrži da joj se ne javlja stalno.

I sad kad oni sve to znaju i vide da se unutra ISTO ponaša, ZBOG ČEGA PORODICA I PRIJATELJI NE REAGUJU DA MU SE PRUŽI STRUČNA POMOĆ?
POSLE ĆE BITI KASNO, NJEMU JE SVE GORE I GORE ILI ĆE SEBI ILI NEKOM DRUGOM NAUDITI.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Batos pozvala Aleksiće da reaguju

- On je ozbiljan i ja mu verujem. I sada na ovo da mu društvo i porodica kažu: "Ne daj se, samo jako do kraja". Čoveku treba stručna POMOĆ, njega ako Miona ostavi biće svačega i svi će se ČUDITI: "Jao, kako, zašto...", umesto da se reaguje na vreme.

MI KOJI GA POZNAJEMO PRE SVEGA ZNAMO DA OVO NIJE ON I DA MU NIJE DOBRO, PSIHA MU JE OTIŠLA I TREBA MU POMOĆ!!! - napisala je, između ostalog, Batosova.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena smatra da će Ša napraviti pravi haos

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (1)

Loading
Kole

15.03.2024 19:32

Ružno je što je produkcija svesna njegovog stanja i okreću igricu tako što napadaju Mionu da je ona kriva za njegovo stanje dajući mu lažni vetar u leđa i podršku. To je igranje sa bolesnim čovekom. U tom društvu su i Djedović, Kačavenda i Žana,lažni prijatelji i loši ljudi.