NENADU ALEKSIĆU ŠA USTANOVLJENA DIJAGNOZA: Miona saznala sa kim ima posla, želi da pobegne glavom bez obzira!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je shvatila da Ša nije "čist", ne zna kako da ga se reši.

NENADU ALEKSIĆU ŠA USTANOVLJENA DIJAGNOZA: Miona saznala sa kim ima posla, želi da pobegne glavom bez obzira!

Foto: www.youtube/Zadruga, Shutterstock

U toku sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje učesnici Mioni Jovanović, koja je trenutno jedna od najaktuelnijih ličnosti na domaćoj rijaliti sceni. Ona je prvi put saznala da je njen bivši dečko, Stanislav Krofak, hteo da upadne u "Elitu" zbog njene romanse sa Nenadom Aleksićem Ša, zbog čega je reper doživeo pomračenja uma.

Ša je zbog njenog izlaganja kasnije demolirao imanje u Šimanovcima, pa napustio emisiju, a Miona više nije bila spremna da toleriše njegovu dramu, pa mu je žestoko odbrusila i "postavila" dijagnozu, odnosno pred svima izjavila da je on lud, što komentarišu i njegovi cimeri, ali i brojni gledaoci rijalitija, koji su zgroženi ponašanjem repera:

 

- Ti hoćeš da dokažeš da nisi lud - rekla je Miona.

- Ja te branim, oni te dr*aju - rekao je Ša.

- Iiii? - upitala je Miona.

- Neću mu dozvoliti da se meša, bre, krv ću pro*išati ako treba - rekao je Ša.

- Ti si lud, pa si lud, šta ti ja mogu? - nastavljala je Miona.

Podsećanja radi, Veliki šef je juče doneo odluku da Nenad Aleksić Ša bude kažnjen mesečnim honorarom zbog svojih agresivnih postupaka, iako su mu pravila bila jasno predočena. Očigledno je da se kršenje pravila ne toleriše, čime se naglašava ozbiljnost situacije na imanju. Učesnici su sada suočeni s posledicama svojih postupaka, a imanje postaje mesto gde se poštuje red i disciplina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading