ŠA PRIZNAO DA SAV NJEGOV NOVAC IDE U MIONINE RUKE: Jovanovićeva se materijalno obezbedila, dogovor sklopljen u STROGOJ TAJNOSTI!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je jasno stavila Ša do znanja da joj je novac presudan, on pristao na sve.

ŠA PRIZNAO DA SAV NJEGOV NOVAC IDE U MIONINE RUKE: Jovanovićeva se materijalno obezbedila, dogovor sklopljen u STROGOJ TAJNOSTI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jedne od reklamnih pauza za vreme emisije "Pitanja gledalaca", atmosfera u rijaliti šou-programu "Elita" postala je napeta kada su se Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša našli u žučnoj raspravi, koja je ubrzo eskalirala u razmenu teških reči. Međutim, poznat kao neko ko ima kratak fitilj, reper je doživeo emotivni slom živaca, te je pred kamerama napravio haotičnu scenu.

On je, najpre, demolirao Belu kuću, pa izašao u dvorište, a potom se vratio u emisiju i nastavio sukob sa Mionom. Međutim, sve je šokirala njegova izjava da mu je Jovanovićeva neretko spominjala novac, zbog čega i dan-danas sumnja da je sa njim iz materijalnih razloga ili zbog karijere, s obzirom da se bavi muzikom, baš kao i on:

 

- Ja ne mogu da skačem na izlaganje gde niko ne vređa nikoga - rekao je Ša.

- Ti meni prebacuješ, Ša, da sam ušla sa tobom zbog karijere - rekla je Miona.

- Kada si pominjala pare - vikao je Ša.

- Mića zna da si mi to pričao, zato to i priča - rekla je Miona.

- Otkud baš Ša, on nije plesač, on je muzičar - prokomentarisala je Milena Kačavenda.

Podsećanja radi, Veliki šef je juče doneo odluku da Nenad Aleksić Ša bude kažnjen mesečnim honorarom zbog svojih agresivnih postupaka, iako su mu pravila bila jasno predočena. Očigledno je da se kršenje pravila ne toleriše, čime se naglašava ozbiljnost situacije na imanju. Učesnici su sada suočeni s posledicama svojih postupaka, a imanje postaje mesto gde se poštuje red i disciplina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading