ŠOK DETALJI VEZE MIONA I STANISLAVA: Otkriveno šta se dešavalo nakon što je započeli ZAJEDNIČKI ŽIVOT, u Eliti nastao MUK kada je priznao sve!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otkrio sve detalje veze sa Mionom Jovanović.

ŠOK DETALJI VEZE MIONA I STANISLAVA: Otkriveno šta se dešavalo nakon što je započeli ZAJEDNIČKI ŽIVOT, u Eliti nastao MUK kada je priznao sve!

Foto: Republika

Stanislav Krofak tokom porodičnog sastanka u rijalitiju ,,Elita 7" za vreme debate o posesivnosti u vezi, otkrio je do sada nepoznate detalje veze sa Mionom Jovanović. Nenad Aleksić Ša je doživeo nervni napad kada je saznao detalje, zbog kojih je njega Miona nazvala bolesnikom, kada joj je rekao da uradi istu stvar. 

Naime, Stanislav je ispričao da nakon što je Miona donela odluku da započnu zajednički život, da joj je dao ultimatum da obriše neke muškarce, što je ona prihvatila, na šta se Ša upalio, jer je ona odbila da blokira bivše momke iz rijalitija sa kojima je bila nakon što izađu iz ,,Elite 7". 

Foto: Republika

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Dolazila je više puta u Zagreb, pa se dešavalo da dodaje neke ljude na Instagramu, ja sam rekao šta meni smeta i rekao sam joj da joj neću ponavljati. Nije se to događalo, kako smo rekli, prihvatila je to. Nikada nije bilo svađe u vezi. Nije prekršila dogovor - izneo je Stanislav. 

- Meni je drago da to čujem, svaki muškarac kome je stalo do devojke, neće dozvoliti da dodaje neke ljude, Kurtu i Murtu, ona je meni rekla da je to bolesno - pričao je Ša. 

- Ne, ti si meni rekao da moram da blokiram sve muškarce sa kojima sam... Da kažem konrektno? Sa kojima sam bila ovde, sa kojima sam se družila u Zadruzi 3. A Stanislav mi je rekao da ih ne blokiram, nego da ih ne dodajem - dodala je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading