TAJNI RAZGOVOR MIONE I ŠA ISPLIVAO NA VIDELO: Dobila JEZIV ULTIMATUM, kad Tomović bude čuo ovo napraviće HAOS!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša pokazao pravo lice.

TAJNI RAZGOVOR MIONE I ŠA ISPLIVAO NA VIDELO: Dobila JEZIV ULTIMATUM, kad Tomović bude čuo ovo napraviće HAOS!

Foto: youtube.com/pink.rs

U rijalitiju ,,Elita 7" je u toku porodični sastanak, na temu posesivnosti u vezi, a Nenad Aleksić Ša imao je potrebu da istakne da ga je Miona Jovanović, preljubnica i pevačica, nazivala bolesnikom, jer je on zahtevao od nje da blokira bivše momke na društvenim mrežama. 

Miona Jovanović ustala je pred svima i otkrila da je konkretno mislio da učesnike iz rijalitija ,,Zadruga 3", a mnogi su pomislili da je u pitanju Vladimir Tomović, sa kojim je pevačica bila vrlo prisna. 

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

 

- Dolazila je više puta u Zagreb, pa se dešavalo da dodaje neke ljude na Instagramu, ja sam rekao šta meni smeta i rekao sam joj da joj neću ponavljati. Nije se to događalo, kako smo rekli, prihvatila je to. Nikada nije bilo svađe u vezi. Nije prekršila dogovor - izneo je Stanislav. 

- Meni je drago da to čujem, svaki muškarac kome je stalo do devojke, neće dozvoliti da dodaje neke ljude, Kurtu i Murtu, ona je meni rekla da je to bolesno - pričao je Ša. 

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Ne, ti si meni rekao da moram da blokiram sve muškarce sa kojima sam... Da kažem konrektno? Sa kojima sam bila ovde, sa kojima sam se družila u Zadruzi 3. A Stanislav mi je rekao da ih ne blokiram, nego da ih ne dodajem - dodala je Miona. 

Jasno je da je Ša ljubomoran na Vladimira Tomovića, budući da je njegova bivša supruga Ivana bila vrlo prisna sa njim, dok je Nenad bio u rijalitiju i varao je sa Tarom Simov. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading