OŽENIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Svi detalji tajnog venčanja glumca i lepe voditeljke!

Autor:

Zabava

12.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je danas stao na "ludi kamen" i izgovorio sudbonosno da voditeljki!

OŽENIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Svi detalji tajnog venčanja glumca i lepe voditeljke!

Foto: ATA Images

Glumac Sergej Trifunović nedavno je izazvao pažnju javnosti kada je zaprosio svoju izabranicu Isidoru Mijanović, koja je čak 23 godine mlađa od njega. Danas su se njih dvoje venčali u crkvi, a planiraju da organizuju veliku svadbu u septembru, prenosi "Blic".

Danas su Sergej i Isidora obavili crkveno venčanje, nakon čega su organizovali intimni ručak za najbliže članove porodice. Ovaj događaj označava početak njihovog zajedničkog života, a velika svadba planirana je za septembar.

Republika

Foto: Instagram.com/isismo

Isidora, supruga Sergeja Trifunovića

Isidora je blistala u ovoj romantičnoj kreaciji. Isidora se ranije oglasila za medije i izrazila svoju sreću povodom veze sa Sergejem. Istakla je da je presrećna i da uživa u njihovoj ljubavi. Takođe, otkrila je da planiraju veliku svadbu do kraja godine, ali da još uvek nemaju konkretne detalje.

- Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je zahtevao to, ali naravno ja ću Vas uvek ispoštovati. Šta da Vam kažem. Presrećna sam. Presrećni smo oboje. Jako mi je lepo. Uživamo - rekla je Isidor za domaće medije ranije, pa progovorila o svadbi:

- Što se svadbe tiče, moja želja, naša želja je da to bude do kraja godine. Ali nemamo još nikakve detalje. Te slatke muke nas tek čekaju - rekla je Isidora kroz smeh.

Republika

Foto: Instagram.com/isismo

Verenički prsten

Ranije se piosalo da je zanosna plavuša bila u vezi sa bivšim dekom pevačice Teodore Džehverović, košarkašem Ninom Čelebićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading