ŠA IZLAZI PRAZNIH DŽEPOVA ZBOG MIONE: Prekršio strogo pravilo Velikog šefa, Jovanovićeva ga molila da ČUVA NOVAC!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je prekršio pravilo Velikog šefa, Miona na sve načine pokušavala da ga spreči.

ŠA IZLAZI PRAZNIH DŽEPOVA ZBOG MIONE: Prekršio strogo pravilo Velikog šefa, Jovanovićeva ga molila da ČUVA NOVAC!

Foto: Shutterstock, Pink

Aktuelni učesnici Elite, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su danas imali žestoku svađu zbog njenog bivšeg dečka, Stanislava Krofaka, koji se nedavno uselio na imanje i zbog kog im je veza na staklenim nogama.

Ša je danas demolirao imanje, pokušavajući da privuče Mioninu pažnju, a kasnije je otišao u hotel i odbio da ode u popodnevnu emisiju, što je strogo zabranjeno i zbog čega će sigurno snositi sankcije.

Naime, Miona je shvatila da Ša ne dolazi u emisiju, pa je otišla da ga potraži i porazgovara sa njim, a on joj je stavio do znanja da će sabotirati program.

 

- Hajde, dođi, ne inati se - govorila mu je Miona.

- Neću, rekao sam šta sam imao, mi sada treba da budemo najjači, a ti gledaš u nekom drugom pravcu. Ne mogu ja to više, gorim, Miona, shvati. Molio sam te ovih dana, ostavi me - poručio je Ša Mioni.

- Ne glupiraj se, dođi kad ti kažem. Ako ne budeš došao, uvredićeš me - ucenila ga je Miona.

- Ne dolazim, rekao sam ti - odlučio je Nenad Aleksić Ša.

Kako je već dobro poznato, sabotiranje emisija se kažnjava i nema sumnje da će Ša biti novčano kažnjen zbog odluke da ne prisustvuje današnjoj emisiji, a kako večeras sledi emisija "Pitanja gledalaca", videćemo šta će Nenad Aleksić Ša imati da kaže na ovu temu, ali i o odnosu sa Mionom Jovanović, koju je ulazak bivšeg dečka ozbiljno poremetio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca

13.03.2024 19:56

Kompletan šaban, prso ko kokica zamislite frajera koji se iživljava na malom Urošu a preti svima pa se brže bolje izvinjava, odvratan lik ljigav i dileja. Miona klasična provincijska sponzorusa nije joj se u Zagrebu svidelo a ovaj šaban ima stan ovde jer njoj se ne vraća u Kragujevac istrpece ona sve samo da se dočepa boravka u Beogradu klošarka klasična mutava plovka.