STANISLAV PRENEO MIONI SKANDALOZNU PORUKU OD MAJKE: Iskoristio svojih pet minuta, pa zadao Ša finalni udarac!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je odlučio da dotuče Mionu porukom od porodice.

STANISLAV PRENEO MIONI SKANDALOZNU PORUKU OD MAJKE: Iskoristio svojih pet minuta, pa zadao Ša finalni udarac!

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović od samog početka sumnja u reči Stanislava Krofaka, kada je u pitanju njena porodica i njihov kontakt, ni ne sluteći da je Stanislav priložio sve prepiske, kako bi dokazao istinu.

Međutim, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Stanislav je otkrio koliko je Mionina majka razočarana zbog njene veze sa Nenadom Aleksićem Ša, a ovo priznanje izazvalo je totalnu pometnju u Beloj kući.

Krofak je priznao sve detalje kontakta sa porodicom Jovanović, a čini se da Miona više ni ne pokušava da sakrije kajanje zbog ulaska u vezu sa Ša, koji joj svakodnevno pravi scene:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 

- Videli smo da se boriš sa mozgom zbog izdaje, a da ti srce govori drugačije, da voliš Mionu - glasila je konstatacija.

- Ne. Ja sam raskrsto sa Mionom. Gotovo je - odgovorio je Stanislav.

- Ti si dolazio u decembru i želeo si da joj nešto kažeš, što naravno nije moguće nikako - kazao je voditelj.

-  Jesam tad. Došao do Šimanovaca, želeo sam samo da zna da se ni sa kim nisam napolju muvao. Jam sam s Mionom završio onda kada je ona ušla u vezu sa Ša. Tad sam stavila tačku na taj odnos. Čuo sam se poslednji put sa Mioninim roditeljima nedavno, njena majka je rejka da ju je Miona izdala - istakao je Stanislav.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Koja ljubav, ono je bolest. On joj ne da da diše, ispran joj je mozak, trebaće duži vremenski period da se oporavi, kada bude izašla i sve bude videla svojim očima. Otac mi je puno bolestan i na samrti je, tako da me ne zanima puno sad njena "ljubav", samo bih volela da ne krene za ludakom da napusti rijaliti - glasi, između ostalog, poruka, koju je Stanislav dobio od Mionine majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading