VODITELJ PINKA BIO SA MIONOM JOVANOVIĆ: Ša ide u SUNOVRAT ako ga ugleda na vratima Bele kuće!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i bivši zadrugar priznao šta je radio sa Mionom Jovanović!

VODITELJ PINKA BIO SA MIONOM JOVANOVIĆ: Ša ide u SUNOVRAT ako ga ugleda na vratima Bele kuće!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Turbulentna veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša jedna je od glavnih tema u rijalitiju "Elita". Njihov odnos je stavljen na test kad se u Belu kuću uselio Mionin bivši, MMA borac Stanislav Krofak Pantera, a reper svakodnevno pravi ljubomorne scene. 

Sada je o pevačici progovorio i voditelj Filip Đukić, koji je sa njom razmenjivao nežnosti u trećoj sezoni popularnog rijalitija.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Filip Đukić o odnosu Mione i Ša

- Ša je moj brat, obožavam ga. Čim se probudim, odmah proveravam šta je radio Ša. Ja znam da on stvarno prsnjava, da se nervira i da doživljava nervne slomove, ali ja ne znam što je meni to zanimljivo. Miona je mrtvo puvalo, ja sam se sa njom navatao u trojci (Zadruzi 3). Nešto kratko sam bio s njom. To što joj on zamera, ja ga totalno kapiram šta joj on priča. Ona je hladna, kao da joj je dosadno, mene to smara. On se zaljubio i njemu to verovatno smeta što je ona hladna. On preteruje, traži više pažnje nego što ona može da mu da. To je isto kao što je bilo sa Paulom i sa mnom, ne mogu da se poklope. Zaj*bano je unutra jer su zatvoreni i ako s nekim raskineš, moraš da ga gledaš svaki dan. To je baš pakao. Još ako krene nešto s nekim drugim, to je ne daj Bože nikom. Mnogo je teže unutra. Napolju raskineš, svako krene svojim putem i samo vidiš nešto na Instagramu - rekao je Filip za "SrbijaDanas".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša se svakodnevno svađaju

Đukić je prokomentarisao i da li bi Ša bio ljubomoran kad bi Filip ušao u "Elitu".

- Ma Miona i ja smo se samo poljubili, nismo imali ništa. Kapiram da on zna. To nije ni bila veza. Nemam pojma, nadam se da se neće nešto istripovati - zbunio se Đukić, a onda je otkrio da li bi se javio Mioni:

- Ne bih joj se nešto posebno javio, da je grlim... Ja sa njom nisam imao kontakt ni nakon te "Zadruge 3". Ne bih se njoj specijalno javio, već bih se javio svima - rekao je Filip Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading