"SKINITE SVA OGLEDALA DA MIONA NE BI GLEDALA STANISLAVA" Samo produkcija može da POMOGNE Ša, hitno se oglasili iz Panterinog tima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper doživeo novi nervni slom zbog svoje devojke!

"SKINITE SVA OGLEDALA DA MIONA NE BI GLEDALA STANISLAVA" Samo produkcija može da POMOGNE Ša, hitno se oglasili iz Panterinog tima! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Reper Nenad Aleksić Ša je sinoć napustio emisiju "Gledanje snimaka" i otišao do garažnih vrata, kako bi se obratio produkciji, jer je želeo da napusti i rijaliti. Naime, njemu je zasmetalo što njegova sadašnja devojka Miona Jovanović ponekad uhvati pogled svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka Pantere u ogledalu. 

Marko Đedović je došao da ga smiri i pozove nazad u emisiju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša došao do garažnih vrata da moli produkciju za pomoć

- Neću, bre, više. Izludeo sam. Ne pada mi na pamet da sedi tamo i da pilji u njegovom pravcu! Neću da se vratim u životu tamo - besneo je Ša kod garažnih vrata.

- Zvala te da vidiš zanimljiv klip. Ona kaže da ne može kad se okrene, jer ogledalo - dodao je Marko Đedović.

- Okrene se malo ovako, ne ka njemu. Nek me uhvati za ruku, nek me zagrli kad je on tu... Neće da me zagrli, neće da me poljubi - nastavio je da besni Aleksić.

- Svuda su ogledala - pravdao ju je Đedović.

- Rekao sam joj da me ispoštuje, neću da me pravi debilom - kukao je Ša.

- Hajde da vidiš klip, ne znaš kakav je - rekao mu je Đedović, a publika se šokirala.

 

 

"Sekunde jedne ne bih bila sa tobom, debilu", "Pisala sam i ostajem pri tome, on je ideal za odbranu doktorskog rada. Tip ima bipolarni poremećaj, posesivnost i jak manipulator. Kad god nioje kako on želi da bude, on kao ludi", "Ne pilji, Miona, sve te j*belo", "Ova devojka ima ozbiljnu šifru, kad je sa ovim debilom i dalje u vezi, ne bih ja sa njim bila ni dan", "Ko će njega ikada posle ovoga da poštuje", "Lažljivi bolesnik", "On je propali reper, bolestan od opijata, na granici šizofrenije, njemu treba lečenje, gde su mu roditelji i brat?", "Ša moli produkciju da skinu sva ogledala, da Miona ne bi gledala Stanislava", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Zanimljivo je da je objavu lajkovala i osoba koja vodi Panterin zvanični profil.

Republika

Foto: Instagram.com

Snimak je lajkovao admin Panterinog profila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Neću i neću

15.03.2024 12:06

"Neću da se vratim u životu...". Po koji put je ovo izgovorio a onda se veatio nazad? Otvorite mu kapliju da izađe pa da vidimo konačno da li će otići ili se vratiti nazad . Da li će i on kao Miljana kukati i moliti, obećavati i lagati , opsedati sve koji mogu pomoći da se vrati u Elitu ?! Jadni Đedović, požutio od muke da smiri "pacijente" , "terapija" za smirivanje, prikrivanje laži, zataškavanje istine i mirenje ljubavnih parova mu ima kratkotrajno dejstvo. Zaigrao je Đeda ove godine"naširoko" , od starta gura priče u koje ne veruje i zna da su laž (Ana, Kuma i pokojni verenik. Aneli i muž za kojeg ne pominje nikada da se mora razveti šerijatski, Aneli i koferi, Alen i crtice, Janjušev "lek", Šaovo "ludilo", Matorine bračne dogodovštine i prijateljsko zaštitnički odnos prema Aniti koju ceni kao prljavštinu ispod nokta a trpi je i ne napada verovatno zbog toga što je Matira izdala sve tajne svojih prijatelja ). Nije Đedoviću lako i mora da se moš izmuči oko njih i spašava ove ljubavi do jula. Lepi Mićko se usukao još više, mumla još više, čak i psuje manje, nema ni on više snage, iscrpilo ga da uči Aneli šta priča i kad da priča a Mioni i Aleksiću da se smire i veruju u svoji ljubav.