ANELI VAN SEBE ZBOG JANJUŠA! PRETILA DA ĆE DA ODE PREKO OGRADE! Cimeri je smirivali, evo kako se završilo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka sve teže podnosi svađe!

ANELI VAN SEBE ZBOG JANJUŠA! PRETILA DA ĆE DA ODE PREKO OGRADE! Cimeri je smirivali, evo kako se završilo! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš imao je žestoku raspravu sa devojkom Aneli Ahmić, jer ju je tokom emisije nazvao najvećim folirantom. Ona je to teško podnela, pa je počela da rida na sav glas, da bi se krajem emisije žalila cimerima da joj više nije mesto u rijalitiju i da hoće momentalno da ide napolje, ako treba i na silu.

Najveću folirant koji je ušao u rijaliti , folirant od sad te tako zovem. Sram te bilo folirantu, traži razloge da je ostavim, najveći folirant - rekao je Janjuš. 

-Smrade jedan za ovo ćeš videti, smradu, sram te bilo, da se kunem u dete, zaklela sam se u dete i tako će ostati. Smradu jedan - rekla je Aneli, pa je dodala: 

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

- Ovaj čovek me izluđuje, kakva Maja, on je bolestan, doveo me je do ludila,posvaađali smo se, otišao je po jabuku i ja sam mu rekla doneo si mi kriv nož i on meni baci jabuku, i kaže zna šta radim, nebitno, pogodio me je keksom u glavu. On je bolestan i ne mogu više da budem sa njim. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Ona je posle svađe ridala u dnevnoj sobi, a njene reči su zabrinule sve prisutne.

- Idem napolje, mene ne zanima da li ću biti diskvalifikovana! Ono što je važno jeste da ne mogu da istrpim svađe sa Janjušem i neću sebi ovo da radim. Dosta sam i ovako izdržala! Što mi ovo treba! Idem kod mog deteta da uživam, neću ovde da popravljam oštećene muškarce, to me više ne zanima - urlala je ona, dok su je cimeri smirivali. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pop

15.03.2024 15:23

Janjus je podmukao lik manipulator i koristoljubivac sve vreme je ponižava dva dana lepo pa je onda vredja pred svima za stolom, takav je bio i sa Majom čim mu je majka napisala da treba da se posveti porodici i detetu shvatio je poruku da Aneli nije dobrodošla. Od njega treba bežati nepouzdan pokvaren kao mucak lazov i prevrtljiv lik. Sada mu je Miona bila u braku jer je živela sa Stanislavom 8 meseci a prošle god je Ani Curcic govorio da 13 god sa Zvezdanom nije brak, ološ kao i matori przulj što stavi noge Sari Marbelji u krilo a ona ga masira po nogama sljam do sljama