KAD VIDI ENU I DETE ŠUTNUĆE JE KAO PSA! Maja brutalna prema Aneli Ahmić! Zamalo karambol ispred pušione u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta sve brutalnija prema rivalki!

KAD VIDI ENU I DETE ŠUTNUĆE JE KAO PSA! Maja brutalna prema Aneli Ahmić! Zamalo karambol ispred pušione u Beloj kući!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da će njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš da šutne sadašnju devojku Aneli Ahmić kao psa, samo dok dočeka da vidi ćerku Krunu i bivšu suprugu Enu, koje ga čekaju u spoljnom svetu. 

Maja je sa cimerima pušila cigaretu u pušioni kada je pričala sa cimerima o paru, a kako je Aneli sve čula i dobacila, umalo da dođe i do fizičkog obračuna.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja i Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Aneli ne shvata na kojoj je sada poziciji i veruje u neke priče koje su za malu decu. Janjuš je samo koristi, našao je neko utočište u njoj i super su sada, ali sve će to da izbledi čim izađu napolje. Nije ženi jasno da je samo ovde neko ko je za kraću upotrebu. Janjuš kad vidi ćerku i bivšu ženu, pa normalno da će da ode kod njih, neće sigurno sa njom da se vucara - rekla je Maja, a Aneli se nadovezala kad je prišla:

- Ako je draga moja Janjuš nekoga koristio to si bila ti! To je tebi bolna rana i preko toga ne možeš da pređeš! On tebe ne primećuje, sa mnom ima sve i tebe to boli. Nadam se da nećeš više da dobacuješ ovako, jer ako sledeći put budem izgubila kontrolu neće biti dobro ni za tebe, ali ni za mene. 

U tom trenutku Marinkovićka se zaletela prema Aneli, ali je obezbeđenje već bilo u pripravnosti da spreči da verbalni sukob eskalira i preraste u fizički obračun.

Marko Janjušević Janjuš je tek usput saznao za ovu svađu jer je spavao, ali su mu cimeri preneli to šta se dešavalo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

11.03.2024 18:03

Bravo, Maja !!