JANJUŠ ZAPENIO NA ANELI ZBOG MAJE: Gore poniženje nije mogla da dobije, snimak postao VIRALAN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nije nadala ni u noćnim morama!

JANJUŠ ZAPENIO NA ANELI ZBOG MAJE: Gore poniženje nije mogla da dobije, snimak postao VIRALAN! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

U jeku svađe Aneli Ahmić, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, izgovorili su najgnusnije reči i na sve načine pokušavali da se najstrašnije isponižavaju. Bivši košarkaš je besneo sa bivšu devojku, a Aneli je u pokušaju da se uključi u svađu, sprečena tako što ju je Janjuš ščepao i sklonio od sebe. Kako se može videti na snimku u nastavku ovog teksta Aneli je ostala u šoku što ju je Janjuš napao pred svima, a pogotovo Majom, a da situacija bude još gora Janjuš joj je uputio i brojne psovke tom prilikom. 

- U j*bem li ti, sedi dole, ne prilazi tamo! - poručio je razjareni Janjuš.

Maja nije mogla da sakrije osmeh sa svog lica dok se ovo dešavalo, jer je bivši košarkaš napao Aneli, a ne nju, iako mu je svašta izgovorila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Podsetimo, Maja je nakon Janjuševog povratka u Elitu posle teške porodične tragedije i gubitka brata, istakla da će spustiti loptu i da se neće svađati, ali mir nije dugo zavladao.

Sukob između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić dostigao je vrhunac kada je Janjuš, u besu napravio scenu Aneli i uputio joj brojne psovke. Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, a snimak incidenta brzo se proširio društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš, Aneli Ahmić i Maja Marinković

Ovaj događaj je dodatno zakomplikovao već napetu situaciju između tri učesnika rijaliti programa "Elita", a mnoge zanima da li će rat između njih ikada da se završi. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading