MAJA MARINKOVIĆ POLA BEOGRADA ZARAZILA HERPESOM: Skandalozna optužba uživo u programu!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš urnisao bivšu devojku!

MAJA MARINKOVIĆ POLA BEOGRADA ZARAZILA HERPESOM: Skandalozna optužba uživo u programu!

Foto: TV Pink/printscreen

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" emitovan je klip na kojem Maja Marinković priča za vreme žurke da je Aneli Ahmić kopira i da je počela da se oblači isto kao ona. Voditelj Milan Milošević je odmah da reč Aneli kako bi odgovorila na sve što je čula u snimku, a vrlo brzo nakon toga nastala je ozbiljna svađa u koju se umešao i Marko Janjušević Janjuš.

- Ja i ona nemamo ni pretežno isti stil, ona se oblači meni užasno, prenakićeno, ona uopšte nema moj stil. Moje stvari su prave stvari, a njene su preko Instagrama. Ovo je jedna bolesnica koja izmišlja stvari, ja i ona nigde veze u oblačenju - rekla je Aneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita

- Ona se toliko nagojila, takva je krmača masna, puna celulita. Neću da komentarišem njen stil jer njen stil ne postoji. Slađa i ja imamo istu bundu, Gačić je prokomentarisao da li je Maja uzela bundu od Aneli. Ona je tu noć videla je Jovana - govorila je Maja.

- Na granici sam da ga pustim da te iz*ebe - poručila je Aneli.

- Maja je ličila pre operacije ni na šta, pu*ila je gazdama ispod stola u Gradskoj kafani, ona služi napolju samo da je istresu, čekaj Duško te je*ao - rekao je Janjuš.

- Sram te bilo Janjuše da tako pričaš. Ja sam čoveka videla dva puta u prolazu, čovek je bio tu u prostoriji sa drugarom - dodala je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Maje Marinković, Aneli Ahmić i Janjuša

- Car je dobio herpes i pola Beograda - rekao je Janjuš.

- Ti si rošavo govedo, sa krivim prstima - nastavila je Marinkovićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
MINA

23.02.2024 18:01

E JADAN JE OVAJ BOLID JANJUS TAJ TI NIJE YA MAJU OVA KURVETINA ANALNA MU JE PAR SMRADINE OBOJE

MINA

23.02.2024 19:15

JANJUS JE GOVNO I SMRADINA KOJA SE CEO YIVOT SLEPA NA TA MAJINA LEDJA

Tužba

23.02.2024 19:22

Ovo treba da se tuži i da mu uzme i svaki dinar koji je zaradio jašući pred kamerama ove sezone. Car, pola Beograda i gazde kafana... A gde je tu on, on je bio najduže sa njom. Da li je Janjuš dobio hepatitis ? Da li je njemu i još nekima stradala jetra od dugogodišnjeg ispijanja alkohola i još nečega ? Fuj, kakva seljačina! Otac, muž, sin, brat, unuk..., 38 godina a razvlsči se godinama po tuđim krevetima ) jer svoj nema )kao seoska raspuštenica. Fuj!

Sanja

23.02.2024 19:25

Da, da, tako je! Zarazna tatina princeza!