ŠTA SI TO PRIČAO MAJI?! Aneli kipti od besa! Napala Janjuša zbog priče da je bivšu zvao u krevet! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos učesnika Elite sve zategnutiji!

ŠTA SI TO PRIČAO MAJI?! Aneli kipti od besa! Napala Janjuša zbog priče da je bivšu zvao u krevet! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da su joj cimeri rekli da je Marko Janjušević Janjuš zvao Maju da ode kod njega u krevet, pa mu je za to skrenula pažnju. Situacija se ipak odmah smirila jer je Janjuš objasnio na šta je mislio, kao i da je bio ironičan kad je Maji sve rekao.

- Šta je to bilo sinoć? Šta si rekao Maji i gde si je zvao - pitala je Aneli, pa je Marko odmah zaustavio:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

- Dakle preneli su ti. E pa nisu lepo... Maji sam rekao ironično da krene sa mnom u krevet jer je blenula u mene kao da me prvi put vidi u životu. Ne brini ništa, nećemo da imamo trojku sa Majom, iako mi se obe penjene na glavu. Ima da vas upalim! 

Inače, veza Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša danima je na klimavim nogama, a Ahmićeva uveliko razmišlja da spakuje stvari i napusti rehab, gde inače boravi sa Janjušem. Tokom sinoćnje emisije, Aneli je u jednom momentu skočila na Janjuša, pa krenula da ga napada, dok su ostali ukućani šokirano posmatrali ovaj prizor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Aneli i Janjuš ne uspevaju da pronađu zajednički jeziv i rešenje za njihove probleme, kojih je iz dana u dan sve više. 

Dok Aneli njega optužuje za sopstvenu propast, on je više puta naglasio da je za sva vremena završio sa njom i da joj se neće više vraćati, međutim, kako je već poznato, Janjuš nije neko ko čvrsto stoji iza svojih reči i stavova, pa je tako Aneli lako uspela da ga vrati i natera da pogazi svoje obećanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading