NE ZNAM KO JE MOGAO DA LEGNE SA ALJKAVUŠOM! Maja opet URNIŠE Aneli! Ako sazna šta je sve pričala nastaće HAOS!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nerealno mi je da devojka ništa ne radi po tom pitanju!

NE ZNAM KO JE MOGAO DA LEGNE SA ALJKAVUŠOM! Maja opet URNIŠE Aneli! Ako sazna šta je sve pričala nastaće HAOS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković osamila se u pušioni sa nekoliko cimera, pa je tema opet bila Aneli Ahmić. Nakon što se komentarisala njena hugijena i činjenica da Ahmićka ne vodi računa na imanju o tome koliko se često tušira i menja donji veš, starleta je rešila da je opet opanjkava pred drugima.

- Ne znam kako neko može toliko da se zapusti. Pročulo se za to da Aneli ne vodi računa o ličnoj higijeni. Nerealno mi je da devojka ništa ne radi po tom pitanju. Sad kad je saznala da i drugi znaju, ona se i dalje pravi luda! Pa ženo! Idi da se središ! Kako imaš obraza da bilo šta pričaš. Ne znam kako je neko mogao da legne sa aljkavušom - pričala je Marinkovićka, a cimeri su joj rekli da nemaju srca da joj isto to kažu kako bi nešto promenila. 

Foto: printskrin

Maja Marinković

 

Nešto ranije, publika i ljubitelji rijalitija su ostali šokirani kada su videli na snimku Aneli i Janjuša kako se grle, ali ono što ih je zgrozilo su njene bele čarape koje su postale crne od prljavštine, što se takođe komentarisalo za crnim stolom.

Na snimku se može čuti komentar Maje Marinković koji je nasmejao sve gledaoce rijalitija.

Čarapa. Prvi put smo doživeli da Janjuš ima urednija stopala od njegove partnerke. Gledaoci, pogledajte čarapu. Ja sam ovu temu dosta ozbiljnije shvatila, ali kako da shvatiš kada je fokus na prljavim čarapama. Žena se uopšte ne sređuje i ne vodi računa o higijeni - smejala se Maja, dok ju je Marko Đedović ućutkivao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Komedija

12.02.2024 19:53

Janjusu je samo bitan Dubrovnik.Ima video snimak na YT ko o cemu on o Dubrovniku.U njegovoj glavi je samo 200K E ,kuca .To je poraz Aneli kao majke,da ljubavniku poklanja egzistenciju njene kcerke.Asmine ne napustaj kcerku ,pored takve majke dijete je samo