KONAČNO NEKO PRLJAVIJI OD JANJUŠA: Aneli na stubu srama, Maja je urnisala da je obična ŠTROKAVUŠA!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u "Eliti"!

KONAČNO NEKO PRLJAVIJI OD JANJUŠA: Aneli na stubu srama, Maja je urnisala da je obična ŠTROKAVUŠA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita" je ponovo došlo do napetosti između učesnica, ovoga puta zbog pitanja higijene. Maja Marinković je otvoreno prokomentarisala ponašanje Aneli Ahmić nakon što je primećeno da je legla u krevet sa Markom Janjuševićem Janjušem noseći prljave čarape. 

Ona je tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" pričala sebi u bradu o Anelinoj higijeni, jer je na klipu koji je emitovan videla da ona nosi jako prljave čarape. Maja ju je pljuvala na sva usta, a Marko Đedović je sve vreme pokušavao da je ućutka, kako ne bi došlo do nove žestoke svađe između njih. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Aneli nosi prljave čarape

- Čarapa. Prvi put smo doživeli da Janjuš ima urednija stopala od njegove partnerke. Gledaoci, pogledajte čarapu. Ja sam ovu temu dosta ozbiljnije shvatila, ali kako da shvatiš kada je fokus na prljavim čarapama! Jaooo - smejala se Maja, dok ju je Marko Đedović ućutkivao.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video snimku u nastavku ovog teksta.

 

 

Burne svađe koje su imali Janjuš i Aneli sa Majom trenutno su zataškana, a publika na društvenim mrežama primećuje da više ni odnos ljubavnog para nije isti i smatraju da Janjuš nakon negativnim komentara za koje je saznao kad je otišao na pomen najmlađeg brata želi da se postepeno udalji i stavi tačku na njihovu priču, da bi do kraja sezone mogao da se "opere" od priče koju su imali. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

09.02.2024 22:13

Ako nemaju telefon kako zna za kritike oko carapa