BILA MI JE SVE, A SAD MI JE NIŠTA: Janjuš najstrašnije ponizio Aneli, pa progovorio o POMIRENJU S MAJOM!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević priznao da je Marinkovićka poslednja žena prema kojoj je imao prave iskrene emocije.

BILA MI JE SVE, A SAD MI JE NIŠTA: Janjuš najstrašnije ponizio Aneli, pa progovorio o POMIRENJU S MAJOM!

Foto: Pink

U Beloj kući je u toku emisija "Pitanja novinara".

Marko Janjušević Janjuš konačno je progovorio o svojim osećanjima prema Aneli Ahmić i priznao da mu je pre tragedije koju je doživeo ona u rijalitiju bila sve, a sada mu je ništa.

- Jeste, bila mi je sve ovde - otvorio je dušu Janjuš, pa naglasio:

- Sad mi je ništa!

Bivši košarkaš je zatim dobio pitanje da li mu je i dalje stalo do nje, ali on nije znao da definiše kako se oseća i šta posle svega misli o svojoj doskorašnjoj devojci.

- Neću je dirati, rekao sam sinoć i da mi se gadi i svašta nešta, ali neću je više dirati. Neka se bori ovde za sebe, kao i svi ostali, eto, šta više da kažem - rekao je Marko, pa priznao da ni sam ne zna da li uopšte želi da popravi odnos sa njom:

- Nemam pojma, baš sam juče pričao da ne znam ni šta bih sa sobom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš prvi put otvoreno priča o osećanjima prema Aneli

Janjušević je prokomentarisao i svoj stav da ga je ona sve vreme obmanjivala u vezi emocija, te da je smešno kad mu posle svega i dalje govori kako ga voli. 

- Ne mogu da kažem da me ne voli, ali nije to to, ono pravo, iskreno. Stvarno mislim tako, možda grešim, ali takav osećaj imam. Ona je u životu možda volela jednom ili dvaput onako kako se voli. Ne možeš svaki put voleti tako, pravo da nekog voliš. Ne znam ni koliko je to moguće u rijalitiju da se zavoli na pravi način. Možda je ona iskrena, ne mogu ja da znam šta je u njenoj glavi. Možda ona ima neki svoj način poseban toga. Jer je nemoguće da radiš neke stvari sa nekim, a da ti nije stalo do toga. Za jedno veče jeste, ali ovako ne - iznao je svoje mišljenje Janjuš, pa se osvrnuo i na to što je u međuvremenu nazivao bezosećajnom:  

- Ima to i sa drugima, kad ima neku raspravu, da uvek druge spušta, neće da sasluša, sama sebi napravi problem, navuče ljude da pomisel da je ona katastrofa. Mogu reći da jeste samo svoja, da ne bude ni grub, ni blag. Uglavnom, svoja je. Možda je život nije mazio, pa je tako postavljala sebe na prvo mesto, ne razmišljajući kako je drugima. Ima tu neku bezobzirnost. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je Janjuševa velika ljubav

Na kraju je zamoljen da kaže i kakva je sada situacija između njega i Maje Marinković

- S Majom mi nije u planu da se mirim posle svega što je između nas bilo, mislim da nije ni njoj, ali mi je prija njeno društvo. Ona je osoba ovde koju sam najviše voleo. Ona je poslednja prema kojoj sam imao prava osećanja. Imam ih i dalje, ali... - zaključio je Janjuš. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading