MAJA SKAMENJENA OD ŠOKA: Gleda u jednu tačku otkako je saznala da je Janjuš izgubio brata!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Marka Janjuševića teško je podnela vest o njegovoj porodičnoj tragediji.

MAJA SKAMENJENA OD ŠOKA: Gleda u jednu tačku otkako je saznala da je Janjuš izgubio brata!

Foto: Printskrin

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila.

Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

Produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije "Pitanja novinara" u Belu kuću da se vrati Janjuš, kao što su danas tokom dana zvanično saopštili.

Janjuš je odmah po ulasku u Belu kuću saopštio cimerima da je izgubio brata, a njegova bivša devojka Maja Marinković je zaplakala, dok je Aneli Ahmić sa kojom je bio u vezi kad su ga izveli napolje, samo gledala u patos. 

 

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić je prišla Janjušu u dvorištu da mu izjavi saučešće

 

Posle je izašao u dvorište, a učesnici "Elite" su jedan za drugim krenuli za njim i izjavljivali mu saučešće. Među njima je bila i Aneli koja mu je prišla i rekla da može da računa na nju. Jedino je Maja ostala da sedi skamenjena od šoka i gledala u jednu tačku.

 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković ne može da dođe sebi zbog Janjuševog gubitka


Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Inače, Janjuš je napustio Elitu, kada mu je produkcija saopštila da je njegov mlađi brat izvršio samoubistvo, a Aneli Ahmić nije mogla ni da sluti šta se dogodilo, kao ni ostatak njegovim cimera sa kojima je živeo u Beloj kući, koji će večleras saznati pravu istinu.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading