JANJUŠEVOM OCU UGROŽENO ZDRAVLJE NAKON SMRTI NASLEDNIKA: Nema mi života bez mog Mihaila!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Janjušević danima odbija da jede i povremeno popije vodu na nagovor najbližih. Samo povremeno uspe da ode do groblja, priča izvor blizak porodici.

JANJUŠEVOM OCU UGROŽENO ZDRAVLJE NAKON SMRTI NASLEDNIKA: Nema mi života bez mog Mihaila!

Foto: TV Pink/printscreen

Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju.

 

Foto: republika, Instagram

Janjuš je na sahrani čitao oproštajni govor

 

Njegova porodica i danas se ne oporavlja od šoka zbog toga što je iznenada digao ruku na sebe, a zdravlje je narušeno najviše njegovom ocu Predragu, koji priča da mu nema života bez sina, pa danima ne jede i jedva da s vremena na vreme popije vodu.


- Janjušev otac nije od bola za sinom mogao da ode ni na sahranu, koja je bila nedaleko od porodične kuće. Otkad mu je javljeno da se Mihajlo ubio, čovek je van sebe. Ne jede ništa, jedva da s vremena na vreme popije vodu i to kad ga ukućani teraju. Uspe da ode samo do groblja uz nečiju pratnju. Majka jedva da progovara, ali mora da pazi na sebe jer ima i drugu decu. Dolaze komšije, oni žive u malom mestu i brzo se sve sazna. Kad Janjuševom ocu Predragu dođu komšije, on im priča koliko je loše. Govori im: "Nema meni života bez mog Mihajla! Šta mi ovo sin uradi, pa bolje da je mene ubio nego što je sebi presudio" - priča nam izvor blizak porodici Janjušević, pa dalje otkriva da ni Marko još nije spreman da se vrati u rijaliti, te i da je on nekoliko puta završavao na infuziji zbog pada imuniteta:


- Janjuš je isto baš loše. Non-stop priča da je mogao možda razgovorom da spreči brata da digne ruku na sebe. Ne odvaja se od žene i ćerkice Krune. Kad mu ljudi dođu u posetu, priča da se kaje što više nije zvao brata. Veruje da je sve moglo da se izbegne, to ga najviše izjeda. Bio je nekoliko puta na infuziji jer ni on nije mogao da jede od stresa. Pričaju mu svi da mora da misli na ćerku, da je normalno da mu je sve teško palo, ali da život ide dalje, pa se tek sad malo trgao.

 

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuševa majka Desanka i otac Predrag iz srećnih vremena

 


Podsećamo, Janjuš je u prvoj ispovesti posle bratove smrti pre nekoliko dana otkrio šta je napisao majci kad su se poslednji put čuli.


- Jedina stvar zbog koje smo se udaljili Mihajlo i ja jeste moj dug period u inostranstvu, a onda i u rijalitiju. Nismo se često viđali i zapravo to je jedino, ali je već bio odrastao i sam je birao kako živi iako možda nisam bio zadovoljan i srećan zbog toga. Ipak, nikada mu jednu uvredu nisam rekao i nikada ga nisam sputavao. Jedno je sigurno, dok nisam dobio Krunu, voleo sam ga najviše na svetu - ispričao je bivši košarkaš.


Majci poslao tri srca, pa se ubio

 

Foto: Republika, Shutterstock

Mihailo Janjušević u telefonu je imao samo majčin broj

 


Janjušević je otkrio da je njegov pokojni brat Mihajlo u telefonu pred samoubistvo imao samo kontakt telefon majke, te i da joj je poslao tri srca u poruci.


- Ništa nismo pronašli u Mihajlovom telefonu, osim poruke koju je poslao majci. Slao je tri srca i imao je sliku na kojoj je srce ispod njenog oka. Imao je samo njen kontakt u telefonu. Posle toga se ništa nije dešavalo, jasno je da više nije koristio telefon. Mnogo mi je teško zbog gubitka brata. Porodica mi je van sebe, ja sve lakše podnosim jer imam moju Krunu, inače ne znam kako bih - rekao je on.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading