ANELI OČAJNA ZBOG JANJUŠA: Zabrinuta što ga nema DANIMA, otkrila detalje POSLEDNJEG RAZGOVORA!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli otkrila šta joj je Janjuš poslednje rekao, pa priznala da je zabrinuta!

ANELI OČAJNA ZBOG JANJUŠA: Zabrinuta što ga nema DANIMA, otkrila detalje POSLEDNJEG RAZGOVORA!

Foto: youtube.com/pink.rs

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić, kao ni publika ovog rijalitija, još uvek ne znaju da li će se Marko Janjušević Janjuš vratiti u Belu kuću, kao i kada bi mogući povratak mogao da se očekuje. Ahmićeva je priznala Žani Đorđević koliko joj fali Janjuš. 

Inače, takmičari i dalje ne znaju da je Janjuš napustio "Elitu" jer mu se ubio najmlađi rođeni brat, već smatraju da je izašao iz rijalitija zbog zdravstvenih problema, kako se danima žalio na glavobolje.

Republika

Foto: E stockk

Aneli i Janjuš

- Fali mi baš, neobično je bez njega, evo već osmi dan kako ga nema, rekao mi je taj dan kad je otišao da ga boli glava, stvarno ne znam gde je. Gledam danas na tremu njegovu ekipu Zolu i ostale i samo mi fali on tu sa njima - priznala je Aneli Žani.

- Pa vratiće se uskoro, verovatno ima neki zdravstveni problem - rekla je Žana. 

- Ovaj Uroš mene toliko izbaci iz takta kad me tako gleda non stop bolesno. Imam milion problema on hoće da plešem sa njim, da se bacakam tamo po bini. Baš sam se usporila od kako nema Janjuša, on me pokreće, kad nema njega kao da sam u depresiji - dodala je Ahmićeva.

Podsetimo, Janjušev brat je sebi oduzeo život 25. decembra 2023. godine, a iste noći je Janjuš napustio "Elitu". Mihailo Janjušević (27) sahranjen je 27. decembra u rodnom Prijepolju, a Janjuš je prisustvovao sahrani.

Republika

Foto: Instagram, ATA Images

Mihailo i Marko Janjušević

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

03.01.2024 13:46

Janjuš je prekinuo sa Aneli par dana pre nego što je napustio rijaliti. Rekao je da ga smara, da je neprekidno depresivna i mračna, da gleda i druge muškarce, da ima neke traume u glavi i da njemu ne treba sve to. Ne verujem ni da je ona naročito zaljubljena u njega, on njoj treba samo da izgura rijaliti i da bi bila u fokusu kao ucveljena i prevarena žena i stekla glasače i fanove. Sama Aneli je prazna, nezanimljiva, ugašena, bez energije, bez karizme ( slična Zoli kad nije sa Miksi ), bez prijatelja ( ovi su uz nju samo zbog Đedovića kojem odgovara Anelina i priča i trpanje nje Janjušu kojem je godinama uz pomoć Maje radio ružne stvari (pisao i pričao o Janjišu). Da li je Aneli ikad razgovarala o nekoj temi sem zavođenja Janjuša? Kakvo obrazovanje ima Aneli, kako zarađuje za život, čime se bavi? Da li bi bivša supruga dozvolila da joj se dete druži ili letuje sa ženom od 35 godina koja je pokušala preneti nedozvoljena sredstva preko granice , ima kući dete od 2 godine a razvlači se sa muškarcem po krevetu pred tv kamerama? Ja nebih dozvolila pa neka sam i staromodna, van ovog vremena, zaostala ... Ja želim svojo deci biti primer dostojanstva i biti vredna poštovanja.