MARIJA SE ODREKLA MILJANE: Zola joj PRAVI DETE, Kulićka je ŠALJE u Derventu - donela hitnu odluku, više NEMA POVRATKA!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić će morati da nastavi svoj život u Derventi!

MARIJA SE ODREKLA MILJANE: Zola joj PRAVI DETE, Kulićka je ŠALJE u Derventu - donela hitnu odluku, više NEMA POVRATKA!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Pomirenje Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole šokiralo je njenu majku Mariju Kulić, koja sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram ne prestaje da komentariše ova dešavanja. Marijini pratioci su zaključili da Zola pokušava da napravi Miljani dete, zbog čega su se zgranuli.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marija objavila prepisku sa nepoznatom devojkom

- Ne mogu da shvatim da neko kaže: "Pusti, Marija", a on (Zola) samo što (Miljani) ne kaže kad sme da diše. Užas, kakav šou? Pravi joj dete. Ovo samo ludi mogu da podrže da bude sa njiom, jer ga onda nigde nema, zato je koristi - napisala je Mariji jedna devojka.

- I on će kao Ivan (Marinković) da pravi dete da se što bolje plasira, ali onda svi za Derventu. Vodi ženu i dete kao svi muškarci - odgovorila joj je Marija, pa poruku objavila na društvenoj mreži Instagram.

- Samo mi nije jasna Miljana da mu toliko veruje, a za sve šta je bilo i šta će biti kad izađu. Evo i sada joj drži predavanje - dodala je nepoznata devojka.

- Nepopravljiva, i to je to. Njen život, njen problem. Nema više mamice - dopisala je Kulićka.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Nastavak Marijine prepiske

Inače, Miljana i Zola su sinoć svojim cimerima saopštili da žele da što pre organizuju svadbu i da više nema čekanja. Kako je Kulićeva izjavila, "Bog joj se obratio u snu".

- Lepo mi je rekao Bog sinoć u snu: "Ili ideš gore ili ideš dole, na tebi je da odlučiš, a možeš i levo i desno". E, sad, ne znam šta je mislio na levo i desno. I nema više čekanja, šta da čekamo... - dodala je Miljana, koja što pre želi da stane na "ludi kamen" sa Zolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

03.01.2024 11:55

Videli smo kako si joj prošli put TI "PAMETNA" izabrala "muža"...A ko je birao tebi... Pusti BRE Miljanu više na miru ... Da vam SVOJIM PONAŠANjEM nije donela KINTU svima vama, išli biste goli, bosi i nepoznati...