MILICA MITROVIĆ SE OGLASILA POVODOM JANJUŠEVOG POVRATKA U "ELITU": Poslala jasnu poruku, SADA JE SVE JASNO (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.01.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnica Pinka najavila uzbudljivo veče u Beloj kući, svi jedva čekaju da vide reakcije cimera koji ni ne znaju zašto je Marko Janjušević napustio imanje.

MILICA MITROVIĆ SE OGLASILA POVODOM JANJUŠEVOG POVRATKA U "ELITU": Poslala jasnu poruku, SADA JE SVE JASNO (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Nekadašnji košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je napustio je "Elitu" iznenada, 25. decembra, zbog strašne tragedije koja je zadesila njegovu porodicu. Janjušev mlađi brat Mihailo Janjušević izvršio je samoubistvo u 27. godini, a na večni počinak ispraćen je u rodnom Prijepolju. Marko je nedavno posetio Mihailov grob, a iako i dalje tuguje zbog prerane smrti brata, došlo je vreme da se Janjuš vrati u rijaliti, što će se dogoditi večeras.

 

Foto: Printskrin

Milica Mitrović oglasila se povodom Janjuševog povratka u "Elitu"

 

Njegov povratak željno iščekuju gledaoci pored malih ekrana, kao i njegovi cimeri iz Bele kuće, koji uopšte ne znaju ni zbog čega je Janjuš izveden, kao ni da li će se vraćati. 

Vest da se Janjuš večeras vraća u "Elitu" podelila je i Velika šefica, Milica Mitrović, koja je na svom Instagramu najavila da će se ulazak desiti od 22 časa, nakon čega će biti održana redovna emisija "Pitanja novinara". 

 

Republika

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić sigurno će se najviše obradovati Janjuševom povratku

 

Nema sumnje da će se Janjuševom povratku večeras najviše obradovati Aneli Ahmić, a kakav će biti njihov budući odnos, te da li je on doneo nove odluke, ostaje da vidimo, s obzirom da je Aneli otkrila da više ne želi biti sa njim u vezi.

Janjuš je nedavno iznenadio mnoge svojim postupkom kada je zapratio Anelinu majku i sestru na Instagramu. Nije poznato da li su oni porazgovarali o svemu, ali čini se da je Anelina sestra potpuno promenila mišljenje o Janjušu i da sada podržava njihovu vezu, iako je u početku situacija bila potpuno drugačija. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading