IZMEĐU MENE I JANJUŠA VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTO: Aneli ima viziju da se NEŠTO LOŠE DESILO, oseća neizmernu tugu, plače i pati, cimeri je teše!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti devojka Marka Janjuševića ne zna za njegovu tragediju, ali predoseća da se dogodilo nešto posle čega neće moći da se vrate na staro.

IZMEĐU MENE I JANJUŠA VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTO: Aneli ima viziju da se NEŠTO LOŠE DESILO, oseća neizmernu tugu, plače i pati, cimeri je teše!

Foto: Printskreen

Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu" zbog smrti brata Mihaila Janjuševića 25. decembra, a njegova rijaliti devojka Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bele kuće i zašto ga još nema da se vrati. Većina ukućana misli da je zaglavio kod lekara, pošto se poslednjih dana žalio na jaku glavobolju i da se ne oseća dobro. 

U međuvremenu Aneli ne prestaje da pati za njim, jer su se bez objašnjenja razdvojili u jeku ljubavi, ali ona sve vreme predoseća da se dogodilo nešto posle čega više ništa neće biti isto.

 

Republika

Foto: Printskreen

Jovana Tomić Matora pokušala je da uteši Aneli Ahmić

 

O tome je razgovarala sa drugim učesnicima rijalitija, koji su pokušavali da je uteše. 

Ahmićka se poverila Matoroj koliko joj nedostaje Janjuš i koliko joj je teško.

- Jako mi je teško - rekla je Aneli.

- Valjda će doći Janjuš uskoro - rekla je Matora.

- Mnogo mi je teško u glavi i ako dođe imam osećaj da neće biti isto - rekla je Aneli.

- Bog zna šta se dešava, ne znam kako ću izdržati - rekla je Aneli.

- Nemoguće šest meseci - rekla je Matora.

- Da je dva, ali ne mogu šest mesdeci. Ne mogu ti opisati kako se osećam unutra, sve me boli - rekla je Aneli i nakon toga zaplakala.

Inače, ovo se sve dešavalo dok je Janjuš u Prijepolju, gde je posetio Mihailov grob, a zatim se oglasio na Instagramu. Tu je podelio fotografiju, na kojoj se vidi cveće na grobu, uz koju je pokojnom bratu posvetio pesmu "Cvete moj" Bobana Matića.

Kad si se rodio, bio si naš najlepši cvet, a kada si otišao, bio si još lepši - napisao je Janjuš, stavio nekoliko emotikona koji plaču i tri crvena srca.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading