TO JE SVE GLUMATANJE, NIŠTA NE PRUŽAJU RIJALITIJU: Zorica Marković brutalno oplela po gorućim temama Elite!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica razvezala jezik, pa u svom stilu dala sud o rijaliti učesnicima!

TO JE SVE GLUMATANJE, NIŠTA NE PRUŽAJU RIJALITIJU: Zorica Marković brutalno oplela po gorućim temama Elite!

Foto: ATA Images

Zorica Marković iznela je svoje mišljenje o aktuelnim temama u rijalitiju Elita. Ona je prvo prokomentarisala situaciju između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, ističući da ne veruje da je cela priča bila nameštena, jer smatra da takvo ponašanje ne može da se namesti. 

- Jaooj, se*e mi se od te priče. Ne znam, ne verujem da je ova priča bila nameštena, ovo ne može da se namesti stvarno. Ja sam bila učesnik i tako nešto ne može da se namesti. Ko može i iz kog razloga da plače i da se kida toliko? Ne znam šta je u pitanju, ali sigurno nije namešteno - rekla je Zorica, a onda prokomentarisala navode da će Matora preko svega preći Aniti i pomiriti se sa njom:

Ne znam ja nikada nju nisam mogla da definišem u životu, pa ni sad. Mi jesmo dobro, mislim poštujemo se kad smo tamo, napolju se ne družimo. Ona je uvek imala probleme u svojim vezama, uvek je potpuno isto ponašanje. Ja nemam ništa protiv te populacije, ja uvek govorim tako. Neka ljudi žive, šta mene briga ko je kakav, ako su srećni. Ona treba da izađe iz rijalitija jer je tamo već sedam godina. Ona ne zna napolju da živi, ona je napolju pogubljena. Ona uzme tamo novac, izađe, potroši ga i tako sve u krug, tako je uradila i ovaj put. Prošle godine mi je pričala da je imala neki novac koji je potrošila, da nije uzela stan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Matora Elita

Zorica je takođe poručila da smatra da je odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša gluma, sa njegove strane i da on pokušava da oponaša Filipa Cara

- Kakva njihova veza? To je sve glumatanje, ko da veruje Janjušu majke ti? Više mi se povraća od njihovih mesečnica i fejk veza. On se čovek sprda, ima pravo na to. Uvek iste fore, uvek isti fazoni, ponavlja se kao pokvarena ploča prema svim ženama koje padaju na to. Njegovo ponašanje je meni providno, kakva crne emocije sa njegove strane? Oni se grle, valjaju po krevetima, to je sve trenutak. Dopadne se neko nekom, zbliže se, provode vreme i odmah veza, ljubav, ma daj molim te... Koliko smo puta slušali da je on nekoga zavoleo? Šta kog da izgovori ništa ga ne razumem, retko kad osim dve reči "Sad ću ti reći" i "Iskreno", klati se tamo. Svi oni pokušavaju da oponašaju Filipa Cara, to je meni ista priča. Evo ponovo ćemo vrlo brzo gledati Maju Marinković u nekoj ulozi. Ovi novi učesnici se kao nešto muvaju, mislim na mlađe, ovi stariji ništa ne pružaju rijalitiju - rekla je Zorica za Espreso.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Janjuš i Aneli Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading