MAJA I JANJUŠ UHVAĆENI U AKCIJI: Aneli će doživeti NERVNI SLOM kada joj produkcija pusti OVAJ SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera uhvatila Maju Marinković i Janjuša u vrlo prisnoj akciji!

MAJA I JANJUŠ UHVAĆENI U AKCIJI: Aneli će doživeti NERVNI SLOM kada joj produkcija pusti OVAJ SNIMAK! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Starleta Maja Marinković napravila je opštu pometnju ulaskom u rijaliti ,,Elita" naročito nekadašnjem dečku Marku Janjuševiću Janjušu. Prvih dana kamera je u stopu pratila Janjuša i Maju, a uspela je da zabeleži i kadar kada je on opipao atribute bivše devojke, na šta je ona burno reagovala.

- Ne koristi priliku da me pipaš - odbrusila je Maja Marinković svom nekadašnjem dečku Janjušu. 

 

 

Mnogi su se pitali kako će Aneli Ahmić reagovati kada bude saznala za ovaj video, budući da je Janjuš tvrdio kako sa Majom, njegovom bivšom devojkom više ništa ne bi imao. 

Maja Marinković i Janjuš su često bili u centru pažnje zbog svojih burnih rasprava i emotivnih izliva. Njihovi sukobi su često eskalirali, dovodeći do napetih situacija unutar rijaliti kuće. Javno iznošenje problema i emotivne reakcije oboje su doprineli stvaranju napetosti i dramatičnih obrta u njihovom odnosu.

 

Pored konflikata, njihov odnos je bio obeležen i strastvenim trenucima. Često su se javno izražavali jedno prema drugom, što je dodatno podgrevalo interesovanje publike. Njihova strastvena dinamika donela je dodatnu napetost i dramu u rijaliti program.

Konačno, njihova veza je doživela kraj u rijalitiju, ostavljajući za sobom niz komplikacija i emotivnih posledica. Njihov buran odnos ostavio je dubok trag kako na njih same, tako i na publiku koja ih je pažljivo pratila tokom trajanja rijaliti programa.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading