OSVANULA KOMPLETNA ISTINA O MAJINOJ AFERI SA OŽENJENIM DESINGERICOM: Bahanalisali se u Budvi, njegova supruga o ovome pojma nema!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je otkrio kompletnu istinu o Majinoj aferi sa oženjenim reperom.

OSVANULA KOMPLETNA ISTINA O MAJINOJ AFERI SA OŽENJENIM DESINGERICOM: Bahanalisali se u Budvi, njegova supruga o ovome pojma nema!

Foto: Instagram

U jeku haosa u rijalitiju Elita, Marko Janjušević Janjuš je izgovorio strašne stvari na račun starlete Maje Marinković, dok su se oboje našli u centru pažnje tokom biranja najdostojanstvenije osobe. Svađa je eskalirala kada Maja nije mogla da se odluči koga da izabere, što je dovelo do Janjuševog izliva besa.

Janjuš je izneo niz optužbi na račun Maje, tvrdeći da je bila u vezi sa osam pevača u Budvi, te da je imala neprimerene odnose sa oženjenim muškarcima, između ostalog, sa oženjenim reperom, Dragomirom Despićem Desingericom. Ove tvrdnje su izazvale šok i nevericu među ostalim učesnicima rijalitija.

Maja je uzvratila optužbama tvrdeći da će Janjuša tužiti, te mu je prebacila da je sramota što priča o oženjenom čoveku na taj način. Takođe, odbacila je tvrdnje o Janjuševom ponašanju prema njoj, ističući da je on pogrešno procenio stvari i da je njemu svađa sa njom "duševna hrana".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

 

- Teško je reći da je neko dostojanstven, pogotovo jer ovde ima raznih osoba - kazala je Maja.

- Nemoj ti da pričaš. Razvlačilo te je u Budvi osam pevača. Desingerica te udarao čarapom po glavi, prvi - kazao je Janjuš.

- Kako te nije sramota da pričaš o oženjenom čoveku? Tužiću te - kazala je Maja.

- Ti si š*rkala s mog ku*ca, a Aneli govoriš da je zavisnbica. Ja ću da dokažem sve. Htela si do skoro da te ka*am - kazao je Janjuš.

- Ne. Pogrešno si procenio stvari. Tebi je svađa sa mnom duševna hrana - istakla je Maja.

- Napolju se je*eš svaku noć, koristiš opijate, a Aneli govoriš najgore stvari - nastavljao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Шабац

27.01.2024 17:45

Јањуше имаш ћерку. Бог све види

Melanija

27.01.2024 21:56

@Шабац - Nešto mnogo priziva te Boga. Od Maje je njena majka digla ruke zato joj je krivo na Aneli kojoj zajedno sa Stanijom želi da otme ćerku.

Cilka

27.01.2024 20:35

Dostojanstven u zalosti Boze dragi ima li ovaj nevovek mozak